Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy éjszakás kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kapcsolatban szoktatok orálozni?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok hogy melyiket (nyalni vagy szopni).

2020. jún. 24. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Ott is az a lényeg hogy mindkettőnknek jó legyen.
2020. jún. 24. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Csak degeneráltak járnak egyéjszakás kalandokra. Aztán rinyálnak hogy sosincs rendes kapcsolattyuk' :)
2020. jún. 24. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam, nekem ahhoz kell egy bizonyos mértékű bizalom. De kapcsolatban szoktam.
2020. jún. 24. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Többnyire igen. Attól hogy alkalmi még ugyanúgy tisztelem, becsülöm a másik felet - csak nem akarok tőle "többet". Ámbátor sosem tudni... sokszor van ami kalandnak indul de végül abból lesz az "igazi", ezt sosem tudhatod előre, a Sors furcsa játékokra képes.
2020. jún. 24. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy sima egyéjszakás kalandnál nekem ez sok. Ha többször összebújunk, úgy már belefér az órál.
2020. jún. 24. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg egy éjszaka, akkor nem. (Magyarul az elején kb senkinek nem csinálom ami alkalmi szexnek indul). Ha fix partnerem lesz akkor mehet minden. De mivel gumiban nem szopok, ismeretlen fszt meg nem fogok natúron leápolni, ezért nem csinálom.

(Nagyon kevés egyéjszakás kalandom volt, azok is már régebben. Nem túl praktikus)

2020. jún. 24. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:

#3 akkor mit vársz egy ilyen "kapcsolattol"? Egy gyors fűrész és kész??

Akkór csók sem megy!? Gondolom. Így meg már majdnem odaértünk.....

2020. szept. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!