Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 pasival szexeltem eddigi életemben. Soknak számít?
Nekem ha tudnám, tartós kapcsolatra nem lennél alkalmas.
De amúgy semmi baj vele.
Ha valaki teszem azt 16 évesen veszti el, mondjuk te is.
Akkor 6 év alatt 11 pasi. Az évente 2.
Az annyira nem sok, ha átgondoljuk.
Persze soknak hangzik, ha összegyűjtöd.
De így nem.
A körülmények nem lényegtelenek...
Szerintem sok.
Ha például 14 évesen vesztetted el akkor eleve korai volt és minden évre 1 férfi jut, egyik évben pedig 2 is volt, tehát nem volt hosszútávú kapcsolatod.
De ha tévedek és volt legalább 1 db 3-4 éves kapcsolatod akkor pedig több férfival is voltál egy évben a kapcsolatod előtt vagy után, esetleg csaltad a barátodat.
Minden szempontból sok ez 24 évesen.
Azért akarják, hogy a nő életében kevés férfival legyen szexuális kapcsolata, mert így uralkodhat a nő felett.
Nyugodtan le lehet pontozni.
1. Ha egy évben egynél több pasija volt az borzasztó, és nem volt komoly kapcsolata.
De ha szűz lenne, és úgy nem volt komoly kapcsolata, az tiszteletre és megbecsülésre méltó, igaz?
2. Ha a legtöbb csajt veszed alapul, sokkal több pasival voltak, csak simán letagadják...
Mellesleg férfi vagyok én is, csak őszinte, nem ábrándokat kergető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!