Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy van egy jegyzetfüzetem amibe bele irom az összes pasi nevét csoportosítva akikkel életemben eddig smároltam, pettingeltem vagy szexeltem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 21:52
2/17 anonim válasza:
Nem feltétlen de nem kell mutogatni
3/17 anonim válasza:
Nekem másfél gigás excel táblám van:D
5/17 anonim válasza:
Annyi volt már hogy nem tudod megjegyezni?
6/17 anonim válasza:
ISTENEM, EZ AZ, NEM CSAK ÉN VAGYOK ILYEN:D
8/17 anonim válasza:
én csak a szexpartnereimet írtam le :)
9/17 anonim válasza:
És ezzel kinek akarsz majd dicsekedni a kislányodnak? Nézd kincsem anyukádban hány pasi járt már!! Ugye büszke vagy anyukádra, ezennel átadom neked eme listád, hogy folytas eme tevékenységemet.
10/17 anonim válasza:
veszélyes dolog ez, egy józan pillanatodban meglátod évekkel később, és sírva fakadsz, hidd el ez nem büszkeség, ez egy melléfogási lajstrom..
most buli, de később fájni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!