Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szemétség? Leginkább férfiak véleménye érdekelne.
Szóval életed potenciális szerelmével a kapcsolatot azzal kezded, hogy elhallgatsz előle dolgokat?
Dugj, akivel akarsz, lányom. Viszont vállald a következményeket és a másik jogát, hogy megtudja, milyen ember vagy valójában.
neked milyen szándékaid vannak azzal a fiúval?
nem tudom te hogy működsz, engem ha komolyan érdekel egy pasi akivel ismerkedem is, akkor nem tudnék másokkal kufircolni...csak rá koncentrálok és arra hogy megismerjük egymást minél jobban :))
téged szerintem még nem érdekel komolyan az a srác...de te ismered, te tudod hogy ő hogy áll hozzád, mennyire érdeklődik irántad, ebből leszűrheted hogy neki milyenek a szándékai, én ha azt érezném hogy komolyak, akkor abbahagynám a szexkapcsolatot...de ha azt látnám rajta hogy kb mindegy neki, csak lazán ismerkedünk és annyira nem érdeklődik, akkor viszont nem érezném szemétségnek a dolgot
25L
Csak egy gátlástalan ku*va vagy. Mondhatni ma ez az átlag.
Bár szerintem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!