Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok képesek lefeküdni egy fiúval aki nem néz ki jól?
És nem is magas. Nem is jó testalkatú, nem is vicces, nem is szociális, nem is sikeres az életében, nincsenek barátai, nem nagy a farka, nem is pénzes, nem is jó a mozgása, és még sorolhatnám.
Miért? Persze egyértelmü,hogy egy ilyen gagyi fiuval egy szép nő sem fog lefeküdni SOSEM, de a csúnyább nőknek miért jó?
Én leírtam:
"Ha egy pasinak van igazi kisugárzása, stílusa, és tiszta elméje" - szó nincs a kocka hasáról, a kék szeméről stb.
Erre te írod, hogy sok a "ha"... Hát akkor így jártál!
Te csak önmagadat, a befordult kishitűségedet akarod igazol(tat)ni... Ez lehangoló és unalmas. Én ezért nem feküdnék le veled!!!
de hiába magyarázol és ferdited az igazságot...
a jóképü fiuk esetében EZ SEM kizáró ok, mint ahogy már annyi sok számtalan példát láttam rá.
a jóképüséget nem lehet elrontani depresszióval meg 80IQ-val.
Hidd el vagy olyna okos és vannak olyan jók a körülményeim, mint amilyen szintü jóképüség már ingyen hozza a nőket az ember életébe...csak sajnos a két dologhoz nem ugyanaz a mérce van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!