Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tartósan megcsal a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tartósan megcsal a férjetek, hogyan vagytok utána képesek még lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nagyon szar ügy, hiszen az ember nem tud másra gondolni, mint arra, hogy előtte még a másik nőt ölelte, azzal hancúrozott. Vagy csak a pillanatnyi élvezetért és az emberben feltörő szexuális vágy miatt mégis csak tud működni ez is?
2009. máj. 26. 05:49
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
nincs férjem és még egy ideig nem is kell, de van barátom és ha megcslna (nem tudom mit számít az hogy "tartósan" vagy nem, a megcsalás mindenhogy megcsalás), akkor természetesen már nem feküdnék le vele utána mert azon nyomban szakítanék is vele. de a barátom persze nem csal meg és nem is tenné meg soha, mert mi mindketten gerinccel rendelkező emberek vagyunk és azt a tiszteletet mindenképp megadnánk egymásnak, hogy ha már nem szeretjük a másikat eléggé, akkor szakítunk vele mielőtt valaki mással kezdenénk hancúrozni. de szerencsére ilyen szakításnak a lehetősége fenn sem áll mert szeretjük egymást nagyon.
2009. máj. 26. 06:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan! Én 8 hónapos kismamaként éltem ezt át anno még évekkel ezelőtt. Azonnal otthagytam! Azóta már egy másik boldog kapcsolatban élek, a párom szívből szereti a gyermekemet, és soha nem bánom meg, hogy akkor úgy döntöttem, még ha nehéz is volt!!! A jelenlegi párommal éltem át( és élem folyamatosan), milyen is az igazi boldog, harmonikus kapcsolat.
2009. máj. 26. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem h képes lennék felhőtlenül élvezni a szexet egy ilyen után. mindig az a gondolat motoszkálna bennem közben, hogy ezt tette a másik nővel is. így már a fene megette... amúgy sztem a tartósat úgy érti a kérdező, hogy nem egy alkalommal csalta meg a pasi, hanem huzamosabb ideig, pl hónapokig vagy akár évekig rendszeresen...
2009. máj. 26. 11:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen évekig rendszeresen csalta meg, de csak egyetlen emberrel, tehát nem fűvel fával, hanem egy olyan emberrel, akibe beleszeretett.
2009. máj. 26. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból, Te tetted fel ezt a kérdést is?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

De, hogy válaszoljak is a kérdésre. Engem sokkal jobban zavarna, ha egy nővel csalnának meg többször mintha fűvel-fával, nem viselném el. De még nehezebben visleném, hogy az akit én szeretek csak lopott órákat töltsön velem, és akkor is csak a sexet akarja. Szenved itt mindkét nő, a pasi meg vígan éli életét, gusztustalan. Nem hiszem el, hogy ha egy férfi tényleg szerelmes lenne nem hagyná ott a feleségét.

2009. máj. 26. 12:29
 6/10 A kérdező kommentje:
nem, nem én tettem fel
2009. máj. 26. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem tudnék megbocsájtani. Az én párom, a neten ismerkedett virtuálisan, azt is nehezen nyeltem le....az volt rá a magyarázat, hogy kell neki az izgalom...sok balhé volt, de végül csak kitartottunk egymás mellett. :)
2009. máj. 26. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem más a véleményem.

Az én férjemnek is volt egy 7-8 hónapig tartó kapcsolata, iszonyúan megviselt, de velem akart maradni, szerette volna helyretenni a házasságunkat.

Mivel én is nagyon szeretem őt, megpróbáltuk.

Ahhoz, hogy helyretegyük a házasságunkat szexelni is kell. :-)

És szoktunk is. Olyankor nem arra gondolok, hogy x hete még másik nőt fűrészelt.

Szerintem egyszer meg lehet sőt meg is kell bocsátani, emberek vagyunk, hibázunk.

Nem hagynám, hogy tök hülyét csináljon belőlem, de egy házasságért néha nagyon is meg kell dolgozni.

2009. máj. 26. 16:28
 9/10 anonim válasza:
Én egyértelműen nem lennék képes rá. Undorodnék tőle, de szerencsére ilyen problémám nincsen. De az én párom így alapvetően hűséges típus, ráadásul nemsokára gyerekünk lesz, szóval... :) De elég rossz lehet a feleségnek, akit megcsalnak..
2009. máj. 26. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok férjnél de persze szeretnék majd férjhez menni. Sokan írják h kismamaként csalta meg őket a párjuk, én rettegek ettől, bennem egy világ dőlne össze h az akit szeretek ezt tenné velem. Nálam nem működne a megbocsátok mentsük meg a házasságunkat dolog. Válnék biztosan, nem tudnék már boldog lenni vele.
2009. máj. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!