Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok képesek lefeküdni egy fiúval aki nem néz ki jól?
És nem is magas. Nem is jó testalkatú, nem is vicces, nem is szociális, nem is sikeres az életében, nincsenek barátai, nem nagy a farka, nem is pénzes, nem is jó a mozgása, és még sorolhatnám.
Miért? Persze egyértelmü,hogy egy ilyen gagyi fiuval egy szép nő sem fog lefeküdni SOSEM, de a csúnyább nőknek miért jó?
Mert valakinek tetszik. Zsák a foltját. Én sem vagyok top nő, mégis lefekszenek velem.
Vagy sajnálatból, mert nagyon akarja, nyomul és már nem bírnak vele... :D
én is az egyediségre szavazok...nem ájulok el attól ha jól néz ki és tökéletes a teste, ha mást nem tud felmutatni akkor nem kelti fel az érdeklődésemet..
25L
ok, nem érted.
a markáns pasi jelent valamit mindenkinek.
De! Egy kis gyik pasi senkinek sem lesz markáns.
Vagy legalábbis nem a pasi maga fog kellene igy a nőnek, hanem azért kell a nőnek, mert valamilyennek látja azt a pasit.
És ez a legszomorúbb, hogy nem miattam vannak velem, hanem csak azért, mert éppen valamilyen képzelgésükkel egybevágtam.
A külső miatt szexelni legalább egyértelmű. Az kézzelfogható.
De az, hogy tetszik ahogy köszönök a buszon a sofőrnek, na az nem kézzelfogható.
Ráadásul sokkal kisebb az esély, hogy pont ugy jönnek össze a dolgok, hogy kellek egy nőnek.
De a jó külső mindig ott van az emberrel, a széles vállalkat, a magasságot, a jóképüséget nem lehet otthon hagyni.
Ugyhogy ha nincs jó külső, akkor a nemi élet egy puszta hazárdjáték. Kétes kimenetellel.
Számít a külső és kell egy fizikai vonzalom, de:
Ha el akarsz jutni A-ból B-be, mi a jobb választás? Egy kevésbé jó kinézetű kocsi, amivel lehet menni, és teljesíti a céljàt, vagy egy fullos verda üzemanyag nélkül, de legalább jól néz ki?
Lefordítva:
Szerinted egy nőnek elég az, hogy egy jó külsejű pasi fekszik az ágyban, mint egy díszfa$z, aki csak ott van, semmi odafigyelés, csak ő legyen kielégítve, a nő meg örüljön, hogy de legalább jó pasi? (Bocs, a beteszi és ki-be húzigálja se elég...)
Vagy inkább aki nem néz ki olyan jól, de megcsinál mindent, akár még a seggét is kinyalja... Vagyis kölcsönös örömszerzéstől AKÁR a pasit szexuálisan való kihasználálásig... Mert a menő fa$zagyerekeket meg a díszmajmokat nemigen lehet.
Ezen gondolkozz el!
hát ahogy látom uton-utfélen, a nőknek bőven elég, ha a fiu jól néz ki és csak ki-be huzogatja.
vagyis legalább ezekkel a fiukkal elmennek szexelni.
én sokkal jobban szexelek, de külső hiányában ez nem tényező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!