Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért vagytok képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok képesek lefeküdni egy fiúval aki nem néz ki jól?

Figyelt kérdés

És nem is magas. Nem is jó testalkatú, nem is vicces, nem is szociális, nem is sikeres az életében, nincsenek barátai, nem nagy a farka, nem is pénzes, nem is jó a mozgása, és még sorolhatnám.

Miért? Persze egyértelmü,hogy egy ilyen gagyi fiuval egy szép nő sem fog lefeküdni SOSEM, de a csúnyább nőknek miért jó?

2016. okt. 10. 18:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
"én sokkal jobban szexelek" Kihez-mihez képest? Hány embert vizsgáltál meg? A kérdésből azt veszem észre, hogy a lefekvés a lényegi kérdés neked. Nem minden a szex.
2016. okt. 17. 10:30
 12/26 A kérdező kommentje:

jójó, csak nem kéne azt gondolni, hogy a szex mindenkinek ALAP.

van akiknek azért is nagyon meg kell dolgozni

2016. okt. 17. 10:31
 13/26 BiTOPro97 ***** válasza:

Amúgy jó pasiknak, főleg jó anyagi háttérrel, és még ésszel is nehéz normális nőt találni, mert nehéz kiszűrni ki mire hajt. Ez egy.

Kettő, a nők nagyon nagy többsége a középmezőnyből is válogat ösztönösen, nem akar folyton versenyezni és top-on lenni.

Meg sok más szempontjuk van. Rengeteg, amit férfi meg sem fog soha érteni.

Nekünk jó pasiknak a szex tényleg könnyű ügy, a kapcsolat annál nehezebb. Pedig két nyelven vagyok művelt, és anyagilag is stabil lábakon állok.

2016. okt. 17. 10:43
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem szociális? Az milyen?

Amugy meg soha nem feküdtem le olyannal aki nem tetszik és nem is fogok.

26/N

2016. okt. 17. 10:50
 15/26 anonim ***** válasza:

Nekem nem esetem a siránkozó, sopánkodó pasi, mert az nem igazi férfi!!!

"én sokkal jobban szexelek,"

Ezzel nálam kicsavartad a villanykörtét: ezt nem igazán te tudod megítélni... +aztán: amelyik kutya ugat, az nem harap...

2016. okt. 17. 10:52
 16/26 anonim ***** válasza:

A #2! válaszoló nem ír hülyeséget!

Nekem mindig olyan barátaim voltak, akikre egy átlag lány/ nő nem igazán mondta, hogy " de helyes ,, stb.. A pénzt Sosem néztem és a kigyúrtság sem alap követelmény. Én helyesnek, férfiasnak láttam őket, jól éreztem magam velük. Tetszett, hogy kitűntek' a tömegből. Tudtak, normálisan írni beszélni! Nem egy ilyen sms- t kaptam, hogy " pill. ott vok szrtlek. 😜" hanem, pl.. " Nemsokára ott vagyok. Hiányoztál! :( Szeretlek !!! Csók. " nem tudom érezni - e... nem a karaktereken múlik, hanem a tartalmon.. pont mint egy embernél. Egy 12- 14 éves elvakult kislány nem tesz különbséget, sem egy ilyen üzenet sem az alap gesztusok, bánásmód között. Egy érettebb lány / nő viszont igen. Fontos egy kapcsolatban az is, mennyire tudunk igazodni a másikhoz.. ráhangolódni stb.. közös hobbik, programok, elképzelések, bizalom, tisztelet, a mindenapokban mennyire és hogy van benne az ember életében az ember... a szex. Illetve, van az a random érzés, ami annyira mégsem random.. mert, (nekem legalábbis idő kell hozzá) ! Szóval mikor úgy vagy a másik mellett, el vagy vele, jó vele, szereted, de egyszer csak érzed, hogy valami más, erősebbek at érzések - jobban félted - többet akarsz vele lenni - ki nyírnád azt is, aki el megy mellette az utcán - elgondolkodsz; hogy vajon jó vagy - ea neki... boldog lesz - e veled , stb... De ez manapság az emberek x %- ban fel sem ötlik.

Szépség, státusz, kompromisszum, a magánytól való félelem és egyebek miatt " jönnek - össze,, valakivel.

Nem várják meg, amíg elmúlik a köd és valós képet kapnak a másikról!

Naivak és magukat is becsapják, vagy éppen ha el romlik valami, nem értenek valamit ; elmarad egy elhanyagolhatatlan tényező, a kommunikáció, amivel sok mindent meg lehetne oldani / szépíteni.

2016. okt. 17. 11:56
 17/26 anonim ***** válasza:

Ahogy látom egy SZERINTED nem olyan jóképű srác, meghúzott egy SZERINTED jobb csajt mint a te barátnőd. S most nyavajogsz, mert neked a szex a minden a kapcsolatban.

Ébredj.... ébredj... Ja... nem fog menni neked.

2016. okt. 17. 14:21
 18/26 A kérdező kommentje:

NEM.

én azt mondom, hogy azok a fiuk akik jobban néznek ki, mint én, azoknak a jobb külsejük miatt JOBB nő jár.

nincsen szubjektiv kategoria.

2016. okt. 17. 14:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Nincs. Viszont a saját barátnőd nem tetszik/ rossz- rosszabb csajnak tartod.. Mégis vele vagy !

Ergo. A külső és a szex a lényeg. Neked !

2016. okt. 17. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha egy pasinak van igazi kisugárzása, stílusa, és tiszta elméje, akkor tőlem úgy nézhet ki mint Lucifer... ez érdekel a legkevésbé...
2016. okt. 17. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!