Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinálnátok ha a pasitok...

Mit csinálnátok ha a pasitok azt mondaná, hogy szánalmasok és gázak vagytok, ha fél év után sem akartok vele lefeküdni?

Figyelt kérdés
Nekem ezt vágta a fejemhez barátom mikor mondtam neki, hogy az orálnál és az ujjazásnál nem akarok még többet. Az orált sem igazán akartam... Szűz vagyok.

2013. nov. 14. 14:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
0%
váljék egésségedre
2013. nov. 14. 14:14
 2/37 anonim ***** válasza:
39%

Mennyi idősek vagytok?

Mert mondjuk 15-16 évesen küldd a fenébe, de 19-20 év felett teljesen igaza van.

2013. nov. 14. 14:16
 3/37 anonim ***** válasza:
78%
Akár hány évesek is vagytok, küldd el a francba, ha ilyen tuskó. Tök mindegy, hogy 15 vagy, vagy 32 ha nem akarsz vele lefeküdni még az szuverén jogod. Ha ő ezt nem tudja elfogadni, akkor kalap kabát. Nem vagy szánalmas, ha nem akarsz, akkor ne szexelj vele.
2013. nov. 14. 14:18
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Lényegtelen hány évesek vagytok. Ha most így beszél veled, mi lesz később? Plusz nyilvánvaló, hogy csak meg akar farkalni. Dobd ki a francba, majd találsz olyat, aki tudja mit jelent a tisztelet.
2013. nov. 14. 14:21
 5/37 anonim ***** válasza:
73%

Mindent szabad, de semmit sem kötelező. :)

Követelőzni nagyon nagy bunkóság ám.

Az biztos, hogy ne azért feküdj le vele, mert bármi kényszer áll fenn.

A másik oldalról.

Ha már felnőtt nő vagy (nem tudjuk a korodat) mi tart vissza attól, hogy szeretkezz a pároddal?

(nyilván ha még tinédzser lány vagy, a kérdés tárgytalan.)

2013. nov. 14. 14:23
 6/37 BlackSword ***** válasza:
30%
Tedd úgy, ahogy jónak látod, de fél év azért nagy idő, tehát biztosan nem megfarkalni akar... Mi tart vissza a szextől egyébként???
2013. nov. 14. 14:26
 7/37 anonim ***** válasza:
92%

hmm ezzel a hozzáállással kitenném

a szex 2 emberes dolog

mind a kettőnek kell akarnia és tisztelnie a másikat hozzá h működjön

2013. nov. 14. 14:27
 8/37 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, ő 22.

Az tart vissza, hogy mivel ennyire erőlteti tényleg úgy érzem, hogy csak ezt akarta tőlem. Meg sok a vita.

Szerinte ez megoldaná a problémákat.. Szerintem meg akkor kéne megtörténnie ha nem lesz ennyi probléma.

2013. nov. 14. 14:30
 9/37 anonim ***** válasza:
33%
Rnnyi idősen fél évet váratod, aztán egy buliba lefekszel valami régi random ismerőssel..:D
2013. nov. 14. 14:33
 10/37 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ez egy olyan csiki-csuki helyzet ami már megteremtett egy feszültséget.

Ez amig nem oldódik, addig nem lesz szeretkezés, amig nem lesz szeretkezés, addig nem oldódik.

Biztosan a megfelelő ember van melletted?

Egyfelől.

Azt semmiféle képpen nem javaslom, hogy "engedj neki". Ha szeretnél valakivel szeretkezni, azt ne

kényszerből. Ha menni akar, menjen.

Másfelől.

Van valami fix elképzelésed, hogy milyen körülmények között, kivel szeretnéd először?

Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ha nincsen fix képed az elsőről (romantikus igaz szerelem, házasságig váró vallási megyőződés, bármi), akkor egy nagyon megbizható fiú barátod többet tud az ügyben tenni, és főleg előbb, mint ez az ember évek alatt. És biztosan sokkal jobban járnál.

2013. nov. 14. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!