Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinálnátok ha a pasitok...

Mit csinálnátok ha a pasitok azt mondaná, hogy szánalmasok és gázak vagytok, ha fél év után sem akartok vele lefeküdni?

Figyelt kérdés
Nekem ezt vágta a fejemhez barátom mikor mondtam neki, hogy az orálnál és az ujjazásnál nem akarok még többet. Az orált sem igazán akartam... Szűz vagyok.

2013. nov. 14. 14:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
62%

Miért ne várathatná? Ha a srác nem erőltetné, akkor tuti lefeküdt volna már vele.

Ilyen szöveg után dobnám a palit.

2013. nov. 14. 14:40
 12/37 anonim ***** válasza:
23%

Jobban megfogalmazva amira utalok.

Ha szeretnél szeretkezni, akkor van más is, akiben jobban megbizhatsz, ha pedig nem akarsz szeretkezni,

akkor meg mindegy jársz e vele :))) Az legyen az első szempontod, hogy te mit akarsz, és kivel.

A többi nem fontos, a szüzesség kérdése pedig technikai kérdés, ha egyébként nincsen fix elképzelésed, hogy hogyan legyen az első.

És soha ne elveszitsd a szüzességed. :) Add oda, vagy ne add oda! (nem ugyanaz ;) )

2013. nov. 14. 14:42
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

1. Ezért szánalmasnak nevezni valakit, téynleg bunkóság.

2. Ennyi idősen fél évet - évet várni úgy hogy még az orált sem akartad nem egészséges (hacsak nem vallási okai vannak). Tehát a stílusban egyáltalán nicns igaza a pasidnak viszont van némi felháborodása. Nem hiszem hogy fél év után csak ezt akarná, hiszen akkor már rég lelépet volna mivel itt nem kapta meg.

3. Irtad , hogy sok a veszekedés. Ha már most , és még a sex sem megy engedd el szépen , hogy legyen esélye egy sexualitásban jobban hozzá illő valakit találni , neked meg legyen időd egy kicsit magaddal foglalkozni , hogy mit és hogyan is akarsz.

2013. nov. 14. 15:48
 14/37 A kérdező kommentje:

Kívántam a szexet azzal nem volt baj.

Csak nem bíztam benne, védekezni eszébe sem jutott.

2013. nov. 14. 17:49
 15/37 anonim ***** válasza:
66%
Ez kérdés??? Wow
2013. nov. 14. 18:08
 16/37 anonim ***** válasza:

Dobd ki a frászba. Hiába jogos kissé a felháborodása - azért fél évet váratni ennyi idősen, hááát... -, akkor sem mondhat(na) ilyet.

Keress valakit, aki elfogad, szeret szűzként is, és nem érzed vele hibának a szeretkezést - mert ezzel a sráccal egyértelműen nem akarod, ez tisztán látszik. Bár, ha még védekezni sem akar, nem csodálom a vonakodásod.

2013. nov. 15. 08:01
 17/37 A kérdező kommentje:
2013. nov. 15. 08:09
 18/37 BlackSword ***** válasza:
17%
Mondjuk én nem mondtam volna ilyat, hanem kivágtalak volna, mint a taknyot...
2013. nov. 15. 14:20
 19/37 Synesztro ***** válasza:
89%
25/F Én férfiként is elküldeném a francba az ilyen fiút, nehogy már majd még kényszer legyen. Én is tudom, hogy kényszer, meg ilyen korban napi 5 is jöhet stb, de vagy ő uralkodik a fa..án, vagy az uralkodik rajta,:S
2013. nov. 15. 21:52
 20/37 anonim válasza:
89%

Közölném vele h bocsi de a te hibád mert még nem tudtál elxsábitani

Jah es kidobnám

2013. nov. 15. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!