Mit csinálnátok ha a pasitok azt mondaná, hogy szánalmasok és gázak vagytok, ha fél év után sem akartok vele lefeküdni?
Figyelt kérdés
Nekem ezt vágta a fejemhez barátom mikor mondtam neki, hogy az orálnál és az ujjazásnál nem akarok még többet. Az orált sem igazán akartam... Szűz vagyok.2013. nov. 14. 14:13
21/37 anonim válasza:
Keress normális férfit. Van olyan aki több mint 2évet várt és 20 már bőven elmúltak akkor. Ezeket a dolgokat nem lehet, nem szabad zsarolással sürgetni. Majd eljön ha kell.
22/37 anonim válasza:
Mondjuk ennyi idősen senkire sem várnék fél évet. 1 hóbap. Nagyon max.
23/37 anonim válasza:
Dobjad.Majd egy bulin lefekszel valami random pasival.Kész.
24/37 A kérdező kommentje:
ha azzal sem tettem meg, akit szerettem akkor szerinted egy random pasival megtenném?
2013. dec. 12. 12:21
25/37 anonim válasza:
Az szerinted helyes,hogy érzelmileg zsarolod a punciddal?
26/37 A kérdező kommentje:
mit csinálok? :O
2013. dec. 12. 12:24
27/37 anonim válasza:
Engem személy szerint érdekelne, hogy miért nem kivánod őt fél év után sem.
28/37 anonim válasza:
Mert egy 10 éves kislány érzelmi szintjén van!Neki csak a herceg kell ruhástól.A csillogás,de a "mocskos" dolgok már nem.
Egyértelmű,hogy a puncijával akarta magához láncolni a srácot.
Persze,az tény,hogy a pasi nem állt a helyzet magaslatán.§ önbecsüléssel.
29/37 A kérdező kommentje:
kívánom, csak nem bízok benne és túlságosan erőltetni, ami sztem arra utal, hogy csak azt akarja ha pedig nemet mondok akkor megsértődik és nem szól hozzám.
2013. dec. 12. 12:31
30/37 anonim válasza:
Dobnám!Ez a kapcsolat már rég halott.
Nem járnál jobban,ha egy szűz fiúval kezdenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!