Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez mennyire lenne kiábrándító?
Szóval sajnos a sors nem volt kegyes hozzám és elég kis pénisz méretet adott. nagyjából 13cm hosszú és 3.5 cm a vastagsága. A hosszával ha nem is lenne gond, a vastagságával igen. Igaz hogy óvszer nélkül pl misszionárius vagy kutya pózban nagyon jól érzem, de óvszerben már minimálisan és pl lovagló pózban sajnos nem töltöm ki. Ő nem mondott semmi negatívumot, de tudom hogy nem teljes az élvezet így. Így azon gondolkodtam hogy vegyek péniszhosszabbitót. pl egy ilyet: [link]
Szerintetek nagyon kiábrándító lenne az ellenkező nem esetében szex közben ha használnék egy ilyet?
Nem gáz, ha kicsi, csak a pasik hiszik azt. Ok, ekkora mérettel lehet, h többet kell "dolgoznod", de ez csak rajtad múlik. Simán kompenzálható a kicsi méret.
Gondolj bele, a legtöbb lány az ujjazást is szereti, akár egy ujjal. Az még kisebb :) Mozogj kreatívan körbe, és jó lesz, ne parázz! :)
26/L
Nem gáz.
Szerintem jó alternatíva.
Próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!