Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez számotokra nem kiábrándító?
Hogy a pasik manapság jobban szeretik a popsi szexet? :///
Hogy a feneket jobban szeretik nyalni, meg ujjazni... meg hát, na, inkább ott szexelnek veletek?
Nem rossz érzés, hogy a punci, ami a gyönyör kapuja volt régen, ma már csak azt biztosítja, hogy az illető ne férfival feküdjön le, hanem nővel?
Tudom, hogy vannak nők, akik szeretik az anált! :) Nem azt mondom, hogy a férfiak ránk erőszakolják, vagy ilyesmi. Hanem konkrétan azt, hogy már mindenhol azt a nőt dicsőítik, aki szereti az anált, valamint a férfiak azt mondják, hogy azt jobban élvezik.
Én azt szeretném, ha a puncimat élveznék a legjobban. (tornázok is vele, és jól össze tudom húzni)
Vagy csak én vagyok ilyen hülye gondolkodású?
Túlliheged kicsit, ne a gyakoris hülyegyerekek véleménye alapján alakíts ki véleményt!
A férfiak többsége még mindig a puncit szereti jobban, az anál csak kis változatosságnak kell, nem azért, hogy állandóan azzal foglalkozzunk.
Engem kiabrandit amikor olvasom. De szemely szerint tilto listara tettem az analt. Mindennek megvan a Maga helye es a faroke nem a segg :D
Amugy meg, ha nem probaljak ki nem tudjak,hogy jobb vagy nem es amig a puncival, meg orallal jol elkenyezteti a parjat az ember eszebe nem jut a kiskaput valasztani :D
18/L
Ez fas zság :)
Am van egy kettő aki nem fogja fel h nem az nem.
De hát du gassa magát ő seg gbe.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, leginkább az itteni kérdésekből és a válaszoló fiúk bizonytalanítottak el...
Remélem igazatok van, és tényleg csak túlreagáltam a dolgot, és nem olyan nagy a baj, mint én gondolom. :)
És igen, az análon kívül még sok minden van, csak ezt úgy látom sok fiú nem fogja fel x) Érdekesen állnak hozzá a témához, ami már kicsit sértő és elkeserítő, számomra legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!