Lányok! Mennire kiábrándító nektek a stírák egy férfi testen?
Figyelt kérdés
Sokáig kövér voltam és ilyen vatag lila srírák jelentek meg,illetve a hátamon is van pár.Már nincs súlyfeleslegem és a Hasam is kockás,de még mindig ott vannak.Ez nagyon kiábrándító egy csajnak?2015. jan. 5. 20:17
1/11 anonim válasza:
kép nélkül nem tudnám megmondani. ha mellette jól nézel ki, nem zavarna, rajtam is néhány..
3/11 anonim válasza:
Sose érdekelt a külső... nekem az a fontos hogy értelmes és kedves legyen egy srác.
4/11 anonim válasza:
Nekem nem. A lányokon is van stria, majdnem az összesen, rajtam is.
5/11 anonim válasza:
Francot se érdekli. :) Ha meg még nagy és lila, ne aggódj, sokat fog halványodni. Cserébe majd te se bánd, ha a távoli jövőben a kisgyereked mamájának, teli lesz a hasa csíkokkal...:) Ez természetes!
6/11 anonim válasza:
Ha te elfogadod az én stríáimat, akkor nekem egy szavam sincs a tiedhez.
7/11 anonim válasza:
Nem dehogyis!Pláne ha látszik,hogy adsz magadra,és dolgozol a testeden,fogytál stb...az még plusz pont is!:)
8/11 anonim válasza:
Páromnak is van,borzasztóan zavarja,de engem nem érdekel.Ha igazán szeret valaki,a striáidat is szeretni fogja:)
9/11 anonim válasza:
Nekem is van, exemnek is volt, engem nem zavar.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem kiábrándító számomra :)
Nekem is van, szintén fogyás miatt. Én hihetetlenül gátlásos voltam miatta, egészen addig, amíg a barátom naivan meg nem jegyezte, hogy micsoda menő harci hegek vannak a derekamon( már kis gyöngyházfényűek ) :))
Harci, persze, harc a kilók ellen :D
Neki meg egy műtéti heg van a köldökétől lefelé vagy 20 centi hosszan, az meg engem nem befolyásol negatív irányba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!