Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nagy gond-e nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagy gond-e nektek, ha a második randin sincs csók? Ez kiábrándító?

Figyelt kérdés
Igazábol, mást testi kontakt sem, csak érintések vannak.

2015. márc. 8. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
de megkérdezed, ahelyett, hogy lekapnád
2015. márc. 8. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

Ha van akkor az a baj, ha nincsen akkor meg az.

Tipikusan olyan dolog, ahol nem a tények hanem a személy számít. Ha "szexi csávó" bármelyiket teszi az jó...

Ha én vagy akármelyik átlagos-ronda fickó akkor mindkettő rossz

2015. márc. 8. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha első randin nincs csók, később se lesz. Ezt már buktad.
2015. márc. 8. 11:10
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Hány évesek vagytok?
2015. márc. 8. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, csak ezután majd másképp áll a dologhoz, és azt gondolja hogy ő a gáz, amiért nem csókoltad meg, szóval ha nem ez a helyzet, akkor a következőn megcsókolhatnád :)
2015. márc. 8. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Az első randi közben meg kell csókolnod! Legkésőbb a végén! Attól randi, cseszd meg!!!!!
2015. márc. 8. 11:13
 7/12 A kérdező kommentje:
20+ mindketten. Face-n felhoztam a dolgot, és mondtam h akartam, de nem láttam rajta h ő is akarná. Ő erre ugyan ezt mondta, h ő akarta, de rajtam nem látta h közzeledek.
2015. márc. 8. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

Én nem szeretem az ilyen korai csókokat. A második randin általában életemben másodszor látom, vagy esetleg harmadszor, ha eleve egy találkozásból indult ki a randizás. Tehát idegen emberről van szó. Idegen ember meg ne csókolgasson.

Persze, van egy bizonyos idő, ami után elkezdek aggódni, hogy mégis, mit csinálok rosszul, miért nem tetszem neki, úgy egyáltalán azt, hogy miért nem akar egy szinttel feljebb lépni, de nálam eddig a bepróbálkozásokat első 2-3 randin mindig visszautasítottam. Egyszerűen még korainak tartottam. Aztán persze, miután úgy érzem, hogy ideje van, akkor rögtön belecsapunk a lecsóba, és első csókkal együtt jár az első szex is (ha olyan helyen vagyunk, utcán azért nem :D ), de ahhoz azért el kell telnie pár napnyi találkozásnak és csomó beszélgetésnek.

2015. márc. 8. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Tudod, én vettem randi könyvet. És mindent a szerint kell csinálni. Ha valami nem stimmel, ott hagyom a randit. Én nem fogok boldogtalan kapcsolatban élni!

70/L, Szűz

2015. márc. 8. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Nincs rá törvény, hogy a második randin már feltétlenül lenni kell csóknak. Akkor legyen csók, ha mindketten úgy akarjuk. Hogy ez hányadik randin fog megtörténni, nem tudhatom előre.
2015. márc. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!