Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagy gond-e nektek, ha a második randin sincs csók? Ez kiábrándító?
Ha van akkor az a baj, ha nincsen akkor meg az.
Tipikusan olyan dolog, ahol nem a tények hanem a személy számít. Ha "szexi csávó" bármelyiket teszi az jó...
Ha én vagy akármelyik átlagos-ronda fickó akkor mindkettő rossz
Én nem szeretem az ilyen korai csókokat. A második randin általában életemben másodszor látom, vagy esetleg harmadszor, ha eleve egy találkozásból indult ki a randizás. Tehát idegen emberről van szó. Idegen ember meg ne csókolgasson.
Persze, van egy bizonyos idő, ami után elkezdek aggódni, hogy mégis, mit csinálok rosszul, miért nem tetszem neki, úgy egyáltalán azt, hogy miért nem akar egy szinttel feljebb lépni, de nálam eddig a bepróbálkozásokat első 2-3 randin mindig visszautasítottam. Egyszerűen még korainak tartottam. Aztán persze, miután úgy érzem, hogy ideje van, akkor rögtön belecsapunk a lecsóba, és első csókkal együtt jár az első szex is (ha olyan helyen vagyunk, utcán azért nem :D ), de ahhoz azért el kell telnie pár napnyi találkozásnak és csomó beszélgetésnek.
Tudod, én vettem randi könyvet. És mindent a szerint kell csinálni. Ha valami nem stimmel, ott hagyom a randit. Én nem fogok boldogtalan kapcsolatban élni!
70/L, Szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!