Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebe Endocott kérdése:
Nem akarnak járni velem a lányok, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ismertetem a szituációt, tanácsot, v inkább magyarázatot várok :P F/20 vagyok, budapesti. Jó kiállású gyereknek tartom magam, mérnöknek tanulok, humorérzékemmel v magabiztosságommal se hiszem, h lenne gond. Tavasz vége, nyár eleje óta abszolút igazolódni látszik az a statisztika, h ahányszor baráti társaságba megyek iszogatni, v bulizni, mindig találok nekem tetsző lányt, és én se vagyok közömbös számukra, ilyenkor megy a csókolózás, tapizás, beszélgetés, de tényleg majdnem minden alkalommal. A szexig érdekes módon csak angyon kevés alkalommal jutok el. Ami még meglepőbb, h másnap v harmadnap, ha el akarom hívni őket randizni, fele esetben valami hülye indok miatt lemondják, a másik fele meg szigorúan az első randi után ugyan ez. Csak némelyik veszi a fáradságot h a béna indok mellé féloldalas vígasztaló szöveget írjon. Valamit, valahol nagyon elszúrok és jó lenne ha valaki tudna segíteni h mi lehet. A büdös vagy, ronda vagy nem nagy segítség.2012. szept. 12. 21:11
1/8 Mókusgyilkos válasza:
hát akkor mégse v olyan jó arc mint amilyennek képzeled magad. jah és milyen már az h először meghúzod és utána akarnád randira hívni ?XD
2/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy részeg lányoknál próbálkozol?? mert akkor másnap rájön, hogy mégse voltál annyira jófej, meg jóképű
Muti képet :P
3/8 anonim válasza:
ha kapcsolatot akarsz, akkor fordított sorrendben kellene csinálni a dolgokat
egyrészt, az, aki szintén kapcsolatot akarna, egy ilyen este után akkor sem venne komolyan, ha egyébként teljesen bejönnél neki
de ugye lehet, h nem jössz be nekik teljesen
éppen ezért is érdemes lenne előbb randizni, utána szexelni, mert az már félig nyert ügy, ha valaki randin nyújtott teljesítményed alapján elfogad
4/8 anonim válasza:
A leírás alapján ezek a lányok egyéjszakás kalandot keresnek.
Tényleg fordított sorrenddel kéne próbálkoznod, ha komolyabbat akarsz (először randi, majd csak később a dugás) :P
5/8 A kérdező kommentje:
köszi #4 és #5 valszeg ez lesz a gond, csak az fura, h ha egyéjszakást keresnek, akkor mért nem jön össze az se :D
2012. szept. 12. 22:15
6/8 anonim válasza:
Részeg csajok nem igazán emlékeznek hogy múlt éjszaka mennyi pasival smároltak. Szóval ezen kár meglepődni.
7/8 anonim válasza:
Sajnos lehet ronda vagy. Mint én is.
8/8 anonim válasza:
küldj privibe képet és megmondom lányszemmel ronda vagy-e :D 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!