Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor beszélgetek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor beszélgetek egy lánnyal (18/f)és már rendesen összemelegedünk akkor ha szeretnék vele járni 2 gond miatt nem merem kinyögni a kérdést. Mit tehetnék ez ellen, vagy?

Figyelt kérdés
Az első hogy kicsit pattanásos vagyok. A második dolog hogy nem vagyunk valami jól eleresztve pénzzel. :S:S Itt nem arról van szó hogy semmire nincs pénz, hanem arról hogy pl nem cserélem minden héten a ruhatáram és mondjuk nagyobb ajándékot nem tudnék neki venni. És emiatt a 2 dolog miatt félek belemenni a kapcsolatba bármennyire is szeretném.
2009. jan. 31. 14:15
 1/5 anonim válasza:
100%
A pénz miatt feleslegesen aggódsz :)...egy jó kapcsolat nem a pénz függvénye...főleg nem múlik azon h mennyi ajándékkal halmozol el vkit. én pl nem is nagyon szeretem, ha nekem vásárolnak, mert csak úgy érzem, h vissza kell adnom :$, persze ez csak az én hülye felfogásom :D:D:D. ha meg olyan lányt találsz, akinél a pénz szempont, akkor menekülj! :) és sztem ne görcsölj ennyit feleslegesen, a magabiztos pasik vonzóak ;), amíg nincsenek elszállva maguktól :/
2009. jan. 31. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Idefigyelj!:) én egy 18 éves lány vagyok,van egy szintén 18 éves barátom már 7 hónapja! Őszintén-A Pénz NEM számít! Mikor összejöttünk a barátom jelképesen adott nekem valamit,ami nem került pénzbe,természet alkotta,de nekem mai napig az a legkedvesebb dolog Tőle! És én megmondtam neki,hogy nem szeretnék tőle semmi ajándékot,nem akarom,hogy költsön rám!Persze van,hogy előfordul:)Emiatt ne aggódj!Aki igazán szeret,az feltétel nélkül teszi!
2009. jan. 31. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem emiatt ne félj! Ha jól kijössz egy csajjal,randizgattok stb.Akkor valószinűleg tetszel neki és ugy fogad el ahogy vagy.NEm minden lánynak fontos az hogy álandóan ajándékokkal halmozd.Elég ha fizeted a mozit,egy szál virág,egy buliban fizeted az italt,de nem kell egyből gyémánt gyűrűt venni neki.ÉS bátran kérdezd meg hogy esetleg lehetne e köztetek komolyabb is?! NEm veszithetsz vele max azt mondja hogy nem és akkor mivan???!Legalább megprobáltad.Mert ha nem,akkor abban a tudatban hogy mi let volna ha elmondod neki mit érzel....stb.Az meg hogy pattanásos vagy az ellen meg lehet mit tenni.Elmehetsz kozmetikushoz mert pasik is szoktak ha nagyon muszáj szóval nem gáz!

16/l

2009. jan. 31. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban nem a pénz a legfontosabb dolog, hanem a másik fél. Ha ő úgy fogja érezni, hogy figyelsz rá, tiszteled és a kedvében akarsz járni, akkor a pénz nem számít. A pattanásokon meg ne agyalj, majdnek mindenki átesik ilyen perióduson. De az összejövést illetően adnék egy tanácsot. Én is félénk voltam és soha nem mertem megkérdezni, hogy járunk-e. Elvittem moziba a szivem választottját és a film alatt a sötétben megfogtam a kezét. Ha hagyta, akkor nem kell tovább magyarázni. Ha nem hagyta, akkor még adtam magunknak egy esélyt úgy, hogy mikor elváltunk akkor adtam neki egy puszit. Ezután már magától adja magát, hogy következő találkozáskor megint kapott puszit a legelején és innen már kb sinen voltunk. Próbáld ki Te is. ;)
2009. jan. 31. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Minek megkérdezni? Csókolózzatok, és ha új randit is megbeszéltek utána, akkor már jártok is :)

Pénzből bőven elég annyi, amiből telik a kötelező gesztusokra: első randin mindig a fiú fizet, kb kéthetente vmi kis virág (bár romantikusabb, ha magad "lopsz" vagy szedsz vadvirágot), több nem kell.

Max ott lehet baj, ha a csaj állandóan a Seychelle-szigetekre jár nyaralni, és legdurvább bárokba bulizni (koktél=5000, sör=1000), Te meg nem tudsz vele tartani :)

2009. febr. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!