Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Tényleg elkéne tudnom dönteni az első randi után, hogy most akarok-e járni vele vagy se?
18 éves lány vagyok, még nem volt normális kapcsolatom.
Furcsának találom, hogy minden fiú az első randit már kézpénznek vesz, azt hiszik, hogyha elmegyek velük moziba akkor már övé vagyok.Tudom, hogy a járás az az időszak amikor megismerjük egymást, de nem szeretném elkapkodni a dolgokat.
Úgy érzem, hogy nekem több kell egy kapcsolathoz mint szimpátia és vonzalom.
Vagy akkor csináljam úgy, hogyha megvan a fent említett két dolog akkor jöhetnek a randik és mondjuk a 3 randi után ha megsém olyan a fiú szakítsak vele?
* el kéne tudnom dönteni
Csak normális válszokat kérek! Köszi:)
sztem ez egyéntől változó. lehet h 1-2 randi után tudni fogod de lehet h több kell hozzá h dönteni tudj. Nekem még randi sem kellett h tudjam a mostani párom kell nekem, azóta is boldogok vagyunk lassan már 1 éve. :)
18/L
PAsi vagyok, pasi szempontból írom... egy pasi ha elmegy a kiszemelt lánnyal randizni, azt hiszi hogy a csaj őt akarja,közben a francokat... a lényeg, nekem onnan számít "együttlétnek" ha megtörténik az első csók.
Szóval rohadtul nem mindegy. ha megvan minden, szimpátia, vonzalom, és megvan az első csók, onnan számít, szerintem.
Budapest - 180/85 Fekete/barna. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!