Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok számotokra ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számotokra ez mennyire kiábrándító? 24F

Figyelt kérdés

Ha egy 24 éves srác saját lakásában él anyjával, ő maga tartja fent az ingatlant. Sok ideje nincs, max munka után de későn ér haza mert ingázik de hétvégén ráér kikapcsolódni.

Már egy ideje egyedülálló vagyok és szeretnék ismerkedni de néha arra gondolok, hogy a helyzetem (amit fent említettem) némely lányokat picit kiábrándítana az egészből..

Lányok/Nők?

2015. júl. 27. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, amíg nem komoly a kapcsolat, addig egyáltalán nem zavar. (elvégre nálam is lehet dugni XD)
2015. júl. 27. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Már elvárható lenne, hogy kimenjek albérletbe és teljesen egyedül lakjak?
2015. júl. 27. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van hol laknod, mama nem egy házisárkány, aki tüzet okádva üldözi el a nőket mellőled, akkor nem látok benne semmi kivetnivalót.
2015. júl. 27. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak az elképzelésem teljesen más, néha kettesben főzni meg ilyenek, és a lánynak is lehetnek akár ilyen elvárásai amiket teljesen megértek...
2015. júl. 27. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha anyukád is tudja helyén kezelni a dolgot és hagy titeket kettesben tevékenykedni, akkor nem gond. De ha komolynak tűnik a kapcsolat, azért minél előbb érdemes a különélésen gondolkodni. A szabadidő már más kérdés. Nyilván a munka adott, de ha minden nap törődsz vele és érezteted hogy fontos neked, valamint a hétvégéket együtt töltitek, nem lehet probléma. Ez normális a kapcsolatokban működni szokott.
2015. júl. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!