Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nem kiábrándító, ha egy fiú az ismerkedés elejétől kezdve folyton írogat nektek?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon idegesítő, ha valaki rámtapad. Persze mutassa ki, hogy érdeklem, de ne akarjon egész nap rajtam lógni.
2016. jún. 2. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne. Mar van párom. Tőle sem várom el hogy egész nap dumcsizzunk. Még előtte akikkel ismiztem volt köztük ilyen. Lekoptattam akkor
2016. jún. 2. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Számomra ez kapcsolatban is kiábrándító.

Az első véleményét osztom.

2016. jún. 2. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
De igen és rendkívül gyerekesnek tartom ezt a viselkedést, igyekszem idomítani az illetőt a normális viselkedésre.
2016. jún. 2. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát folyton ne írogasson, de azért egy napi "hogy vagy-ot" írjunk egymásnak. Vagy beszéljünk pár percet...
2016. jún. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!