Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok ha egy fiu jol nez ki,...

Lanyok ha egy fiu jol nez ki, de a kisugarzasan latszik h onbizalomhianyos, akkor szerintetek az kiábrándító?

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem az. Csak hülye hogy nem használja ki az adottságait :D
2014. nov. 6. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
vicces kérdés.
2014. nov. 6. 16:56
 3/8 anonim válasza:
Elég ritka esett az ilyen , de is-is. Nem szerettem ha valaki egy egoista de azért legyen benne egy bizonyos határozottság.
2014. nov. 6. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, ha olyan mint én, hogy csak eleinte bátortalan idegenekkel. Ha menthetetlenül önbizalom hiányos és hetekkel / hónapokkal később se javul a helyzet és nem lehet vele semmit se kezdeni, az már az.
2014. nov. 6. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
nem erdekli oket h mijen a csavok belseje ha jol nez automatikusan beleszeretnek akkor is ostoba akkor is goromba akkor is ha egy papucs.
2014. nov. 6. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem ritka eset ez. Valamilyen szinten én is így vagyok vele. Nem tartanak rondának, még sincs önbizalomhiányom és barátnőm sem.
2014. nov. 6. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szamomra igen, bar nem is annyira az onbizalomhiany, mint inkabb az onsajnalat. Amikor a "nekem semmi sem sikerul, csunya vagyok, hulye vagyok, szegeny vagyok, balf.sz vagyok" lemez megy egesz nap... Volt ilyen ferfi ismerosom es egyenesen taszito. Nincs is annal rosszabb, mint amikor valaki nyiltan sajnalja magat es mast sem hallani tole.
2014. nov. 8. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat:)
2014. nov. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!