Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok múlik az ember kisugárzásán?
El sem hiszed mennyire fontos a kisugárzás.
Sokkalta fontosabb mint a kinézet. Azért mert ha jól használod a tested, karizmatikus vagy (ami a magabiztosság és az önmagad és embertársaid szeretetében gyökerezik és virágzik) akkor megsokszorozod adottságaidat.
Mert nézhetsz ki te jól. De ha belül nem vagy rendbe (ahogy már mondták) kívül se leszel rendbe.
Igen:)
Képzeld,eddig nekem az önbizalmam a béka seg.ge alatt volt...Ez persze a kisugárzásomra is annyira kihatott,hogy egyszerűen nem volt kedvem sminkelni sem,meg semmi,mert úgy voltam vele,hogy úgy is fölösleges...
Aztán feltettem itt egy kérdést,képpel együtt.Rengeteget segítettek nekem:) Azóta(ez hétvégén volt) egyre jobban érzem magam,minden nap sminkelek szolidan,vasalom rendszeresebben a hajam és igyekszek jól kinézni.Reggelente mondom a tükörbe,hogy "szép vagyok és magabiztos!".A héten még többet beszélgettem fiúkkal,mint eddig:) S érzem,hogy ez a kisugárzásomon is látszik:)
Nagyon jól érzem magam így a bőrömben,bár még tudom,hogy van hova fejlődnöm:D
Nekem sem volt még sosem barátom,sőt nem is csókolóztam senkivel - talán ezért.Persze még mindig nincs barátom,de nem is érdekel.Most jól érzem magam így,és ez a lényeg.Régen mindig azt vártam,hogy legyen barátom,de közbe csúnyának láttam magam...
Ja,és ha érdekel,hogy milyen tanácsokat adtak nekem,itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!