Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randi után ha a srác nem csókol meg az nagyon kiábrándító?
1
Ez azért érdekes, mert 1-2 randi nem elég szerintem, hogy eldöntsd, hogy működne vele a kapcsolat vagy sem. Nincs elég időd megismerni, vonzalom kialakulására meg még annyi sem. Szerintem legalábbis. Az viszont tény, hogy eddig egy lánnyal sikerült összejönnöm, akit már első randin megcsókoltam. Akiket nem, azokkal nem jött össze.
Hát ha akkor találkoztok először, akkor igazad van. De ha ismerőst hívsz randira, akkor az egy tök más szitu.
Nálam bármilyen esetben ráér a második randiig.
Számomra igen, az. Főleg ha én vonzónak találom a pasit, és szeretném is. (Márpedig azért randizik vele, mert bejön. Logikus?)
Volt akivel ennek ellenére volt második randi, de elment a kedvem az egésztől. Sose lett belőle kapcsolat.
számomra nem
bár az azért jó lenne, ha máshogy éreztetné, hogy nem arról van szó, hogy nem tetszem neki, csak nem akarja elsietni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!