Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szeretem ha nyalnak mint ha dugnak. Hogy mondjam meg a páromnak?
8#-as a hüvelyi orgazmus újabb kutatások szerint csak képzelgés....
hát mondd meg neki mit szeretnél vége lesz vége lesz... "örökké-szó" se mindig úgy működik, ahogyan gondolja az ember....
Mivel én el nem tudnám képzelni a szexet nyalás nélkül, így nem tudom megérteni azokat a pasikat, akik ezt nem szeretik. Még spontán is az egyik legjobb! Amikor adódik egy olyan szitu, hogy "letámadom" a partnerem és addig nem engedem el, ameddig alaposan ki nem ny..lom! :) Imádom, amikor először kicsit ellenkezik aztán mégis elgyengül :) Ha utána van folytatás vagy "viszonzás" az szuper, de ha csak ennyi volt, az is nagyon tetszik! Legfeljebb legközelebb talán ő támad le :D
De szerintem is próbáld meg elmondani neki! Én évekig éltem úgy parkapcsolatban, hogy nem működött a szex. A vége az lett hogy mellette másnál kerestem meg azt, ami otthon kimaradt. És az nem jó! Vagy akkor meg kellett volna beszélnünk és megpróbálni változtatni rajta, vagy már akkor el kellett volna köszönni egymástól és külön menni. Azóta talán már ő is én is megtaláltuk volna a hozzánk passzoló partnert.
40+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!