Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen szűz mi a megoldás?
Szerintem semmi gáz nincs benne.
Az kicsit gázosabb lenne, ha mindkettőtöknek az első alkalom lenne.
Én sajnos így jártam. Egyetemista voltam. Összejöttem egy lánnyal, de még mindketten szüzek voltunk. Eléggé frusztráló érzés, amikor nem tudod, hogy azért nem sikerül, mert rossz helyen keresgéled a gyönyör kapuját, vagy éppen jó helyen keresed, de olyan szűk, mintha össze lenne varrva. Néhány sikertelen alkalom után szakítottunk. Persze, ha komolyan szerettük volna egymást, akkor nyilván leküzdöttünk volna minden akadályt, de valójában csak a kíváncsiság sodort össze bennünket.
Ezután biztosra mentem. Egy bárban megismertem egy középkorú nőt. Elmesélte, hogy a fia velem egy korú, ez nekem nagyon imponált, mert egy anyuka garantáltan nem szűz már. Egyet értett velem abban, hogy közösen eltöltsünk egy éjszakát, egy ágyban. Így Ő lett az első kalandom. Nem kért pénzt, csak annyit, hogy napkelte előtt vigyem haza, és a lakhelyétől egy utcányi távolságra elköszöntünk egymástól.
Óvszer legyen nálad, ha ilyen helyzetbe belemész. Egy éjszakás kalandért senkivel ne vállalj baktérium és vírusközösséget.
"Egy pasinál ha 12-13 évesen még szűz, már az is ultra-über gáz a nők szemében, csak ezt egyik sem fogja a szemedbe mondani."
ez pontosan így van..
a GETTÓBAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!