Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy nem jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Nemrég a munkahelyemen megismerkedtem egy aranyos sráccal, egy ideje sokat beszélgetünk, párszor már találkoztunk is. Jól néz ki, sportos, jóképű, nagy babakék szemei vannak, simán levett a lábamról csak a külsejével. De már állítólag hosszabb ideje egyedül van, állítólag komoly kapcsolatban gondolkodik, állítólag az igazit keresi, a szerelmet. Közben nagyon jók a szövegei, jól főz, igényes kis lakásban él egyedül, jó kocsija van, nagyon intelligens, és szo-szo még romantikus is, verset is írt már nekem. Ilyen túl szép, hogy igaz legyen pasi. Félek közelebb kerülni hozzá, legfőképp félek lefeküdni vele, pedig már lett volna rá lehetőség, hisz voltam nála már kétszer vacsorázni. Igazán nem is kezdeményezett, és én csak arra tudok gondolni, hogy azért ilyen nyájas és kedves, mert kompenzálnia kell. Harminc felett vagyunk mindketten, egy helyen dolgozunk, tehát nem olyan könnyű elkendőzni egy esetleges csalódást.2016. szept. 12. 13:10
31/36 anonim válasza:
Jaj, hát én úgy örülök nektek! Ne tudd meg, mennyit izgultam tegnap este, hogy vajon mi lehet! Remélem, sokáig boldogok lesztek együtt. Ha házasságig fajulna a dolog, keress meg, kedvezményes áron készítek nektek esküvői meghívót!
32/36 anonim válasza:
Na, ez jól hangzik! :)
Remélem még sok ilyen élményben lesz részetek! :)
33/36 icu75 válasza:
Én is nagyon örülök hogy sikerült! Remélem megtalálod benne a másik feléd! Sok boldogságot kívánok!
34/36 anonim válasza:
Milyen szép dolog is, amikor tudunk örülni más örömének! Miattatok volt ma jó dolog a Földön embernek lenni. Nem is akarok már elmenni innen.
35/36 anonim válasza:
fitymaszűkületet 10 perces beavatkozással megcsinálják.
36/36 anonim válasza:
Örülök, hogy végül minden jól alakult köztetek. Hosszú, boldog együttlétet kívánok nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!