Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire valószínű, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Nemrég a munkahelyemen megismerkedtem egy aranyos sráccal, egy ideje sokat beszélgetünk, párszor már találkoztunk is. Jól néz ki, sportos, jóképű, nagy babakék szemei vannak, simán levett a lábamról csak a külsejével. De már állítólag hosszabb ideje egyedül van, állítólag komoly kapcsolatban gondolkodik, állítólag az igazit keresi, a szerelmet. Közben nagyon jók a szövegei, jól főz, igényes kis lakásban él egyedül, jó kocsija van, nagyon intelligens, és szo-szo még romantikus is, verset is írt már nekem. Ilyen túl szép, hogy igaz legyen pasi. Félek közelebb kerülni hozzá, legfőképp félek lefeküdni vele, pedig már lett volna rá lehetőség, hisz voltam nála már kétszer vacsorázni. Igazán nem is kezdeményezett, és én csak arra tudok gondolni, hogy azért ilyen nyájas és kedves, mert kompenzálnia kell. Harminc felett vagyunk mindketten, egy helyen dolgozunk, tehát nem olyan könnyű elkendőzni egy esetleges csalódást.
2016. szept. 12. 13:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ne égesd oda, hanem egyetek, kínálj hozzá valami jó bort, lazuljatok, hallgassatok zenét, beszélgessetek, ülj oda mellé, és... mondanám tovább, de úgyis jön majd. Jönnie kell. Drukkolok, aztán mesélj holnap! :)
2016. szept. 12. 16:49
 22/36 icu75 ***** válasza:
Hú,én is szurkolok neked! Írd meg milyen volt! :-)
2016. szept. 12. 18:29
 23/36 anonim ***** válasza:

Szerintem se próbáld be ezt a kajás hülyeséget, dehát nő vagy, nem is kezdő, menni fog ez.

Meséld el tényleg, hogy mi volt! :)

Mondanám, hogy izgulok, de az ciki lenne :D

2016. szept. 12. 18:35
 24/36 anonim ***** válasza:
Gyerünk Kislány, egy fél ország drukkol érted! Fél 10 elmúlt. Szerintetek? :)
2016. szept. 12. 21:40
 25/36 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy odaégett az a pörkölt, hogy azóta is azt sikálják :-D
2016. szept. 12. 22:25
 26/36 anonim ***** válasza:
A pasi meleg, mint a búbos kemence.
2016. szept. 12. 22:36
 27/36 anonim ***** válasza:
Eddig ha egy nő bejött a lakásomba mindig volt szex az 1. alkalommal.
2016. szept. 13. 01:09
 28/36 anonim ***** válasza:

27:

"Jó napot kívánok, Mária vagyok és én vagyok az új közös képviselő és... Jajj, ön az Béla? Hát akkor már vetkőzöm is!"

2016. szept. 13. 08:55
 29/36 anonim ***** válasza:

#28: Nekem is ez jutott eszembe :) És Mária egy nagyon tipptopp nyugdíjas! :)

Kedves kérdező, milyen volt a pasi az ágyban?

2016. szept. 13. 09:17
 30/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok kedves Válaszolók! ^^

Nem égettem oda a vacsorát, de csak nem tudtam a viccet kihagyni, és előálltam azzal, hogy elrontottam, így most én leszek a vacsora. :D Mondjuk úgy, bejött! :D Nem támadott le, meg ilyenek, szóval abszolút nem ment fejjel a falnak, mint egy Kos, de végül csak megtörtént a dolog. :D

És mennyei volt! Varázslatos az ölelése, a szex-kultúrája, a mérete is átlagon felüli, és roppant sokáig bírja.

Mert fitymaszűkülete van. :-O

Ez volt az összes gondja. 8-) Pedig annyira nem súlyos. Meg mondtam is neki, hogy nem a fitymája kicsi, hanem a himbilimbi extra nagy, ez jól esett neki. ^^

Szóval félelmeim úgymond alaptalanok voltak! Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis testi hiba ennyire gátlásossá tud tenni egy ilyen kaliberű pasit. Persze tudom, hogy nem csak és kizárólag ez az ok.

Mindenesetre köszönöm a sok választ! Annyi a tanulság, amit már öreganyáink is tudtak, de mi hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ne lássunk rémeket, meg ne fessük az ördögöt a falra! :D

2016. szept. 13. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!