Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, milyen szövegek izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, milyen szövegek izgatnak titeket az ágyban?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mocskos dolgokat súgok a párom fülébe szex közben, de félek kipróbálni, nem tudom, tetszene-e neki.

Ilyenekre gondoltam, hogy meglovagolom a farkadat, jó mélyen beleülök a farkadba, élvezz belém, stb...

2016. szept. 8. 09:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

És ezekben amiket felsoroltál, neked mi a mocskos? :D

Súgj olyat, hogy "Ba**z szét, te rohadt sz**házi kötsög buzeráns!"

Na az már mocskos! :D

2016. szept. 8. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
"Eddig nem akartam elmondani, de ma összetörtem a kocsit."
2016. szept. 8. 09:35
 3/17 anonim ***** válasza:
Szex után súgd a fülébe: Látod milyen tökéletesen sikerült a nemváltó műtétem
2016. szept. 8. 09:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
csak ennyit tudsz? :D
2016. szept. 8. 09:40
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk egy kiadós dugás és nyalás után benyögött "tripperem/szifiliszem/gombám/szemölcsöm van" is meglehetősen izgató tud lenni, bár kevésbé pozitív értelemben :D
2016. szept. 8. 09:44
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Mocskos dolgok? WC, fürdőszoba, konyha stb.. Amiket írtál az nem mocskos de még nem is perverz.. Hanem hétköznapi átlagos. 22 L
2016. szept. 8. 10:00
 7/17 A kérdező kommentje:

Nekem ez már mocskosnak számít :D

De várom az ötleteket :)

Ki mit szeret hallani/ mondani?

2016. szept. 8. 10:12
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

a trágár szavak szerintem alapból jó. Ha nem igazán szoktál olyanokat mondani (pl Dugni, ba*szni, kefélni stb), akkor az ágyban ez nagy élményt ad.

A párom nem szeret ilyen szavakat használni, ő inkább szeretkezés meg szerelmeskedés szavak párti, ezért ha ágyban vagyunk és azt mondja, hogy "dugj meg" akkor természetesen hatalmasat üt.

Az egyetlen amire rájöttem, hogy nagyon nem szeretem (de nagyon személy függő ez), ha túlzott teljesítményt várnak el.

Mondok példát, ezt kipróbáltuk egyszer, hogy tetszene -e:

Már bele jöttünk rendesen és szinte szakadt az ágy és a párom nyomatta az "erősebben, keményebben" szöveget, amit kitalált, mint perverz beszéd és én már mint a ló izzadtam és fáradtam, mert egyszerűen nem bírtam már keményebben nyomni és egy pár perc után kiakadtam, hogy "baz+, kuss, csinálom"

Szóval amikor 110%-ot adsz és még erre is kontrázik a csaj engem nagyon kiakaszt, persze, tudom, hogy nem így gondolja, de ott helyben ez zavart.

De ezt mondom ember függő, valakit biztos beindít.

2016. szept. 8. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Szexrodeó: fektesd hanyatt a pasit, ülj rá, kezdd el lovagolni, majd lovaglás közben mondd el, hogy aids-es vagy. Feladat: minél több ideig fent maradni a pasin :D
2016. szept. 8. 11:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Az AIDS szöveg nem jön már be, főleg ma nem, inkább valami olyasmit kell, mint hogy megcsaltalak azzal a sráccal akit utálsz! :)
2016. szept. 8. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!