Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy ízgatnak a "szájkrémes" játékok_ Mit szólna hozzá?
már egy idelye ízgat a gondola meg nagyon tetszik és szeretném vele kipróbálni de nem tudom hogy kéne felvezetni
egyébként nem nagyon kisérletezős az ágyban meg általában a csak a misszionárius pózban szexelünk de le szokott néha ...-ni is szóval lehet nem állna tőle távol
de nem tudom hogy mondjam meg neki
lányok ti mit szólnátok_
légyszi mondd el mi az,mert én túl prűd vagyok és nem hallottam még róla.
A szájába akarsz elmenni?
neeem. :D
hanem amikor elélvezek a szájára élvezek el és szétkenem a saját spermámat a száján aztán így csókolózunk meg végig puszilgatjuk egymást miközben így kicsit szétkenjük egymáson (aztan max meg egy romantikus tusolas egyutt)
Hát nem tudom barátnőd mit szólna hozzá de ha a pasim ezt kérné tőlem én simán benne lennék. :)
Nem is rossz ötlet...lehet megcsinálom vele. Köszi a tippet. ^^ :P
haha szivesen :D
de hogy kozoljem vele akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!