Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen szövegek izgatnak titeket az ágyban?
Arra gondoltam, hogy mocskos dolgokat súgok a párom fülébe szex közben, de félek kipróbálni, nem tudom, tetszene-e neki.
Ilyenekre gondoltam, hogy meglovagolom a farkadat, jó mélyen beleülök a farkadba, élvezz belém, stb...
"Holnap munkanap, keltselek 4:50kor?"
"Ma véletlenül összetörtem a kocsit..."
"Átjött ma Pamela Anderson, és 3asozást ajánlott, de természetesen elküldtem, mert te egy becsületes férfi vagy..."
Ha ezek közül valamelyiket is benyögné a partnerem, biztosan felizgulnék.
A szoveg sosem izgatott!
A cselekedet annal inkabb.
Köszönöm a 8-asnak azt a kemyény 1(!!) db értelmes választ, ami jött a kérdésemre! :)
Noha írtam példát is, mivel sejtettem, hogy el fogják trollkodni a kérdésem, egyesek nagyon viccesenek hiszik magukat. De mivel a magyarázatomból egyértelműen kiderül, hogy mire gondoltam (hacsak nem súlyosan értelmi fogyatékos néhány kedves felhasználó), ezért bocs fiúk, de egy cseppet sem voltatok viccesek :)
Már elsőre is unalmas volt, nade 11x...ejnye, lehetnétek kicsit kreatívabbak ;)
8-as vagyok!
YEAH! Nyertem!
köszi amúgy a visszajelzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!