Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire valószínű, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Nemrég a munkahelyemen megismerkedtem egy aranyos sráccal, egy ideje sokat beszélgetünk, párszor már találkoztunk is. Jól néz ki, sportos, jóképű, nagy babakék szemei vannak, simán levett a lábamról csak a külsejével. De már állítólag hosszabb ideje egyedül van, állítólag komoly kapcsolatban gondolkodik, állítólag az igazit keresi, a szerelmet. Közben nagyon jók a szövegei, jól főz, igényes kis lakásban él egyedül, jó kocsija van, nagyon intelligens, és szo-szo még romantikus is, verset is írt már nekem. Ilyen túl szép, hogy igaz legyen pasi. Félek közelebb kerülni hozzá, legfőképp félek lefeküdni vele, pedig már lett volna rá lehetőség, hisz voltam nála már kétszer vacsorázni. Igazán nem is kezdeményezett, és én csak arra tudok gondolni, hogy azért ilyen nyájas és kedves, mert kompenzálnia kell. Harminc felett vagyunk mindketten, egy helyen dolgozunk, tehát nem olyan könnyű elkendőzni egy esetleges csalódást.
2016. szept. 12. 13:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Sokszor az ilyen bájos gyerek a nulla ott... igen. Barátnak jó egy ilyen kaliberű pasi, vagy egy szintén ennyire kis cuki lánynak. De a leírásod alapján és ahogy viszonyulsz te inkább pasis embert keresel. Jól gondold meg. Milyen hangon beszél? Édeskedős?
2016. szept. 12. 13:14
 2/36 anonim ***** válasza:
87%

Itt az a nagy kérdés, hogy te mit vársz tőle - produkáljon azonnal eredményt, vagy esetleg hajlandó vagy befektetni abba, hogy kitapasztalja veled a dolgokat?

22/L

2016. szept. 12. 13:22
 3/36 anonim ***** válasza:
48%
10 cm alatti mérettel rendelkezik, csak erre tudok gondolni. Oké, talán nem, de abban nagyon igazat adok, hogy az ilyen "túl szép, hogy igaz legyen" történetekben mindig van valami, ami miatt a srác kompenzál. Persze akadhat kivétel is, lehet, hogy csak túl van egy nagy csalódáson, és óvatosabb. Szerintem elég érettek vagytok már 30 év felett ahhoz, hogy bármilyen helyzetet éretten tudjatok kezelni.
2016. szept. 12. 13:24
 4/36 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy abszolút férfias, normálisan szőrös, és a hangja is átlagos, mondjuk eléggé raccsol. De szerintem az cuki, ahogy küzd a szavakkal. ^^
2016. szept. 12. 13:25
 5/36 anonim ***** válasza:

Annak idején mi is megtetszettünk egymással egy kollégámmal és ő ugyan nem az a karakter volt, mint a te kiszemelted, de abban hasonlított rá, hogy ő is inkább az a "lassú víz partot mos" típusú volt. Láttam benne potenciált, de alapvetően az egész viselkedése ráérős, nyugodt, kicsit talán kényelmes tempójú volt. Arra számítottam, hogy ha ágyba kerülök, ő lesz a passzívabb és nekem kell majd kicsit felpörgetnem őt.

Aztán jött a meglepetés. Olyan energia, szenvedély és egymásra hangoltság volt köztünk már az első alkalommal, hogy csak pislogni tudtam utána. Azóta is örömmel boldogítjuk egymást.

Úgyhogy amíg oda nem juttok, nem tudhatod, miről maradsz le.

2016. szept. 12. 13:26
 6/36 A kérdező kommentje:
Hármas: ha nem lenne a munkahely a közös pont, akkor már valószínűleg kezdeményeztem volna. Így azért elég kényelmetlenül éreznénk magunkat.
2016. szept. 12. 13:27
 7/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk a raccsolás nem férfias. De tipikusan az úriemberes viselkedésnél volt az divat, hogy finoman udvarolt az ilyen férfi a vele egy társadalmi rétegbe tartozó nőknek, míg közben a cselédlányokat, egyéb alsóbb osztályba tartozó nőket keményen dugta.
2016. szept. 12. 13:33
 8/36 A kérdező kommentje:

Ötös - ez a pasi egyáltalán nem az a nyugis természet, inkább heves vérmérsékletű, a munkahelyen is, miután beilleszkedett, általában őt hallani, ha valami nem jön össze. A csillagjegye Kos, és elég jól is illik rá. Ezért is aggaszt, hogy miért nem támadott le? :)

De komolyra fordítva a szót: ha egy ilyen tuti pasi jó az ágyban, akkor nincs évekig egyedül... :(

2016. szept. 12. 13:38
 9/36 anonim ***** válasza:

Á, nem az a lényeg, hogy ő pont milyen vérmérsékletű, hanem hogy érhetnek meglepetések és ezt csak akkor tudod meg, ha helyzet van.

Annak meg ezer meg egy oka lehet, hogy egyedül van valaki évekig. Mondjuk ha vagy tíz-tizenöt éve felé sem szagolt senki, az már nekem is gyanús lenne.

2016. szept. 12. 13:56
 10/36 anonim ***** válasza:
... De nem feltétlenül a szexualitása miatt, alkalmi kapcsolatai vagy próbálkozásai éppen lehettek, amiről nem tud mindenki, főleg nem a kollégák.
2016. szept. 12. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!