Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek, ha a pasi durván, erőszakosan bánik veletek az ágyban?
Figyelt kérdés
Persze csak amolyan színlelés jelleggel, a józan ész határain belül.2016. szept. 7. 23:21
2/5 anonim válasza:
Attól függ, ha csak azért mert neki jó nekem meg kifejezetten nem akkor rohadtul nem szeretem.
Persze normális pasi ilyet nem csinál
Párom van hogy lefog, durvábban csinálja, stb, azt szeretem mert tudom hogy sosem bántana és azért teszi mert én is élvezem.
3/5 anonim válasza:
Nem. Mivel kétszer is megtapasztaltam milyen az erőszak így még játékból se tudnék felizgulni erre... 22 L
4/5 anonim válasza:
Hát elsőnek gyengéden...aztán lehet.durvábban én pl szeretem:D de persze így is figyeli minden rezdülésem h jó nekem:)
5/5 anonim válasza:
Ha az elején lassú, és óvatos, és a végén határozott, és durva, mondjuk kutya pózban azt szeretem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!