Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul néhány pasi erőszakosan foglalt lányokra?
Van barátom két és fél éve és boldogok vagyunk. Viszont állandóan betalálnak pasik, akik nem akarják megérteni/felfogni, hogy foglalt vagyok. Kezdetben finom és diszkrét vagyok, szóba hozom, hogy megyek a barátomhoz, sütök neki tortát, imádjuk egymást stb.
Azt gondolnám, erre venni kellene a lapot, de mégsem. Ekkor jön, hogy elutasító vagyok, ha meglátom elsietek onnan, vagy megmondom, hogy nem akarok beszélgetni.
Nemrég viszont volt két olyan illető is, akit a barátommal üldöztettem el, mert egyszerűen nem fogadták el tőlem a NEM- et.
Ezek után azzal a szöveggel jönnek, hogy milyen brutális, féltékeny barátom van, pedig nincs rá oka.
Nem értem, miért a foglalt kell? Annyi gyönyörű huszonéves lány van (vagy akár fiatalabb) akik szinglik, miért nem őket molesztálják? Én egy nagyorrú, kerekded, cseppet sem szép lány vagyok, szóval még azt sem mondanám, hogy kitűnnék a tömegből. Mi ennek a pszichológiája, mitől jobb a foglalt valaki (mert mikor egyedül voltam, rám se néztek, pedig akkor még elhízva sem voltam)?
Kíváncsi lennék a véleményekre. Meg, hogy miért gondolják ezek a pasik (fiúk???), hogy erőszakkal, durva nyomulással el lehet valakit csábítani, aki szerelmes a párjába amúgy?
Csak az a nő foglalt akin éppen fekszenek elvet vallják.
A férfiaknál amúgy ugyanez van, vica versa, amikor egy férfi egyedül van, akkor negyed annyi bátorítást kap mint amikor van párja. Kisugárzás vagy hasonló.
A felfogás az IQ kérdése, az tiszta sor.
Kati te vagy az?
Menj aludni holnap munka nap van!
"Annyi gyönyörű huszonéves lány van (vagy akár fiatalabb) akik szinglik,"
Valóban? Én eddig úgy vettem észre, hogy szinte minden lánynak, nőnek-főleg ebben a korban-van valakije.
Amikor kapcsolatom volt, akkor nalam is folyamatosan beprobalkoztak. Miutan szakitottunk, nemcsak a baratom tunt el az eletembol, de a beprobalkozok is. :D
A valasz a kisugarzas. Nagyon boldog voltam, semmi gorcs nem volt bennem, ugyhogy vonzottam a ferfiakat. Amikor egyedul maradtam, akkor befordultam, depis voltam, es a kutya nem nezett ram.
Mondjuk ez nem kapcsolati statusz fuggvenye. Aki egyedulallokent is boldog, az ugyanugy nem tudja levakarni magarol a pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!