Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megteszik egy nő, akiről aztán megtudod, hogy már foglalt, akkor az befolyásolja a felé irányuló érzelmeidet?
Idővel igen, elkönyvelem h foglalt, van barátja, és nem keresem többet.
Már sajnos 1x belebuktam abba , hogy volt valakije és igért fűt fát én meg vártam de végül vele maradt.
Így már nem érdekel az ilyen.
Ez nem fekete meg fehér, nem mindegy mióta van barátja, boldog-e vele, családja van már..stb.
Bár mivel már nekem is családom van, én maximum sóvárgok más nőknél, hogy kár, hogy nem a titkos szeretőm :P 39/F
felesleges akaratgyenge nőkkel foglalkozni
sok foglalt nőbe belefutottam már, akiken láttam, hogy csak szenvednek a siralmas kapcsolataikban, és vacilálnak, hogy mi legyen
aztán inkább legyintettem, hogy ne legyen semmi
Becstelen az az ember aki a jelenlegi párja mellett kikacsint a kapcsolatából.
Ha nem működik, vagy nem jól, akkor azt le kell zárni és lehet tiszta lappal indulni újra.
Különben csak a bonyodalom lesz és mindhárman csak veszítetek.
És ugye te se szeretnél egy gerinc nélküli emberrel élni, aki veled is megteszi ugyanezt, ha valami új szél fújdogál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!