Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Foglalt pasival találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt pasival találkozni nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, ő elvileg boldog sokéves párkapcsolatban él, szereti a barátnőjét, de amióta beszélünk, nem tud enni, aludni, csomó ilyen nyálas dolgok. :D Huszonéves, közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, én 21 vagyok. Nekem is volt egy hosszabb kapcsolatom, amiből kiléptem, mert azt éreztem, hogy ha ennyire meg tud mozgatni egy másik ember, aki ráadásul csak egy monitor (néha hang), akkor valami nagyon nincs rendben nálunk.

Egyelőre úgy néz ki, hogy neki esze ágában sincs otthagyni a párját, amit mondjuk tökre megértek, ha boldog vele. Viszont azt állítja, hogy velem jobb, másabb, ilyet még nem érzett, blabla. Sokat gondolok arra, hogy ez talán csak az újdonság varázsa, aztán velem is ugyanezt csinálná sok év után. Másfelől meg nagyon könnyű hinni neki, rengeteget beszéltünk már, hajnalokat és éjszakákat, mintha saját magammal beszélgetnék, olyan. Csak ő viccesebb, intelligensebb meg összességében sokkal királyabb. :D

Sok bizonytalanság van bennem, talán csak szeretőnek akar tartani, talán nem, csak még nincs ereje változtatni... De azt nagyon sziklaszilárdan tudom, hogy nem akarok két ember közé állni. Ez a harmadik szerep nagyon nem passzol az értékrendembe. Másfelől meg arra gondolok, hogy ha csak simán találkozunk, abban még nincs semmi. Vagy kiderül, hogy nem is vagyunk annyira nagy számok és csá, vagy kiderül, hogy azok vagyunk, akkor meg szerintem megbolondulok, mert a csajának nem fog csát mondani... :D Vagy nem tudom.

Légyszi, csak mérsékelten ítélkezzetek, próbálok helyesen cselekedni, már így is épp elég gáz, hogy ki kellett írnom ide ezt a kérdést. :D

2015. júl. 29. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem találkoznék vele. Biztos, hogy nem csak barátkozni akar. Ez most az 'újdonság varázsa' nála. Minek akarna csak találkozni egy 21 évessel, majdnem 30 éves létére? Gondolom barátai vannak, akikkel meg tud beszélni dolgokat, ha úgy van. Szóval inkább ne találkozz vele.
2015. júl. 29. 09:11
 2/11 Költőnő? ***** válasza:
gáz. Ne áltasd magad, h nem lenne semmi... A csajt elhagyni nyilván nem fogja, de vmilyen szinten, amit most csinál, már az is megcsalás.... Nem tudom, mire számítasz egy ilyen embertől. Ha nem akarsz magadnak fájdalmat és több problémát, sztem kezdd el leépíteni.
2015. júl. 29. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa, h éjszakákat átbeszélgettek? Nem laknak együtt, vagy mi? Nem veszi ezt észre a barátnője? Ha annyira boldog lenne a kapcsolata nem beszélgetne más nőkkel. (pl. veled)

Nem tudom mi értelme van részedről "csak találkozni" vele.

Ha ennyire nem akarsz belemászni egy kapcsiba, akkor teljesen fölösleges "csak találkozni" vele.

Én biztosan nem akarnék egy olyan pasival összejönni, aki párhuzamban velem csalja a párját, mert bennem is felmerülne, hogy ezt x idő múlva velem is simán megcsinálhatja. Tehát ennek az egésznek sok értelme -szerintem-nincs.

2015. júl. 29. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se találkozz vele. Pontosan tudja, hogy nem hagyja el a barátnőjét. Szóval második lennél neki. Olyan érzés mintha lenne valakid közben pedig mégsincs. Telik az idő és normális esetben sorra jönnek a tervek.. eleinte közös nyaralás, majd később osszekoltozes stb.. egy ilyen kapcsolat félében ez eleve nem kivitelezhető, csak jobban fog fájni. Ha most erős vagy, sok kínlódástól megmentheted magad, csak gondold végig.

De tegyük fel el is hagyná a barátnőjét.. nem hűséges a srác az már egyszer biztos. Veled is negteheti később.

2015. júl. 29. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Igen gáz, bár te egy olcsó lotyónak tűnsz, szóval úgyis belemész.
2015. júl. 29. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon gáz lenne. Gondold már végig: szerinted barátkozni akar? Hát nagyon nem. Elég valószínű, hogy szerető szerepkörébe kerülnél. De annál legyen több eszed, neki persze könnyű lenne, hogy itt van, aki adott esetben főz neki, kényelmes élet stb, meg ott van az 'újdonság varázsa' (te) akivel meg lehet titokban találkozgatni. Nem lenne tisztességes a másik lánnyal szemben sem, sem pedig veled. Hagyd.
2015. júl. 29. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Állítsd választás elé:ha Te otthagytad a barátodat mert megmozgatott és ő is ezt érzi, hagyja ott a barátnőjét. Ha nem teszi, ne találkozzatok, mert mindig örök 2. leszel.
2015. júl. 29. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nezd, ha valakivel az ember egyutt el, es nem derul ki hogy ejszakakat hajnalokat netez at, akkor ott mar reg nincs felhotlen boldogsag.
2015. júl. 29. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a férjemet így ismertem meg, de ők tényleg nem voltak jól az akkori párjával, először csak találkozgattunk, csak csók volt, persze ő akart volna többet, de én megmondtam neki hogy amíg a lány nála van addig csak beszélgetünk, semmi több! Gondolja át és egyre kértem csak meg hogy ne én miattam dobja ki , hanem gondolja át a kapcsolatukat és ha jó maradjon vele, ha nem akkor mehet! Egy hónap után kidobta! Hat hónap után hozzám költözött! Ennek 14 éve, és 12 éve boldog házasságban élünk, két gyönyörű gyerekkel!!
2015. júl. 30. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Találkozni nem gáz, de csak találkozni nem !!szexelni igen gáz!! Vigyázz el ne gyengülj, és a hatása alá essél, tapasztalatból mondom! Szeretőnek lenni nem jó, mindíg csak várni valakire.. Borzasztó!!
2015. júl. 30. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!