Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt pasival találkozni nagyon gáz?
Neten ismerkedtünk meg, ő elvileg boldog sokéves párkapcsolatban él, szereti a barátnőjét, de amióta beszélünk, nem tud enni, aludni, csomó ilyen nyálas dolgok. :D Huszonéves, közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, én 21 vagyok. Nekem is volt egy hosszabb kapcsolatom, amiből kiléptem, mert azt éreztem, hogy ha ennyire meg tud mozgatni egy másik ember, aki ráadásul csak egy monitor (néha hang), akkor valami nagyon nincs rendben nálunk.
Egyelőre úgy néz ki, hogy neki esze ágában sincs otthagyni a párját, amit mondjuk tökre megértek, ha boldog vele. Viszont azt állítja, hogy velem jobb, másabb, ilyet még nem érzett, blabla. Sokat gondolok arra, hogy ez talán csak az újdonság varázsa, aztán velem is ugyanezt csinálná sok év után. Másfelől meg nagyon könnyű hinni neki, rengeteget beszéltünk már, hajnalokat és éjszakákat, mintha saját magammal beszélgetnék, olyan. Csak ő viccesebb, intelligensebb meg összességében sokkal királyabb. :D
Sok bizonytalanság van bennem, talán csak szeretőnek akar tartani, talán nem, csak még nincs ereje változtatni... De azt nagyon sziklaszilárdan tudom, hogy nem akarok két ember közé állni. Ez a harmadik szerep nagyon nem passzol az értékrendembe. Másfelől meg arra gondolok, hogy ha csak simán találkozunk, abban még nincs semmi. Vagy kiderül, hogy nem is vagyunk annyira nagy számok és csá, vagy kiderül, hogy azok vagyunk, akkor meg szerintem megbolondulok, mert a csajának nem fog csát mondani... :D Vagy nem tudom.
Légyszi, csak mérsékelten ítélkezzetek, próbálok helyesen cselekedni, már így is épp elég gáz, hogy ki kellett írnom ide ezt a kérdést. :D
Nekem az a furcsa, h éjszakákat átbeszélgettek? Nem laknak együtt, vagy mi? Nem veszi ezt észre a barátnője? Ha annyira boldog lenne a kapcsolata nem beszélgetne más nőkkel. (pl. veled)
Nem tudom mi értelme van részedről "csak találkozni" vele.
Ha ennyire nem akarsz belemászni egy kapcsiba, akkor teljesen fölösleges "csak találkozni" vele.
Én biztosan nem akarnék egy olyan pasival összejönni, aki párhuzamban velem csalja a párját, mert bennem is felmerülne, hogy ezt x idő múlva velem is simán megcsinálhatja. Tehát ennek az egésznek sok értelme -szerintem-nincs.
Szerintem se találkozz vele. Pontosan tudja, hogy nem hagyja el a barátnőjét. Szóval második lennél neki. Olyan érzés mintha lenne valakid közben pedig mégsincs. Telik az idő és normális esetben sorra jönnek a tervek.. eleinte közös nyaralás, majd később osszekoltozes stb.. egy ilyen kapcsolat félében ez eleve nem kivitelezhető, csak jobban fog fájni. Ha most erős vagy, sok kínlódástól megmentheted magad, csak gondold végig.
De tegyük fel el is hagyná a barátnőjét.. nem hűséges a srác az már egyszer biztos. Veled is negteheti később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!