Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Foglalt a pasas. Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt a pasas. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Én: egyedülálló anya kisiskolás gyerekkel. Ő: gyermektelen, sok éve az élettársával. Mindketten huszonévesek vagyunk (még éppen). Nemrég barátkoztunk össze egy gyerekeknek rendezett sportnapon, így már eleve a fiammal együtt ismert meg. Kiderült, hogy mindhárman jól lovaglunk, úgyhogy pár napra rá elmentünk egy kis lovas kirándulásra hármasban, majd meghívott minket vacsorázni a kedvenc éttermébe. Elvileg pusztán barátilag. Iszonyú jófej a fiammal, kölcsönösen kedvelik egymást. Végre egy férfi, aki tényleg jól bánik vele. Megismerkedésünk napja óta minden nap akár többször is felhív, hosszasan beszélgetünk, és sokat ír napközben. Egyértelmű a vonzalom kettőnk közt, de az élettársa miatt közel sem olyan egyértelmű, hogy mit is kezdjünk ezzel. Azt állítja, hogy a kapcsolata nem működik jól, de nem akarja megcsalni a párját. Ennek ellenére a harmadik, s egyben legutóbbi találkozásunkkor (most vasárnap), mikor egy kettesben töltött iszogatós este után hazakísért, szerette volna nálam tölteni az éjszakát (a fiam az apjával volt épp). Esküdözött, hogy ha úgy akarom, akkor csak aludnánk, de én nemet mondtam. (Pedig hű de piszok nehéz volt, mert eszméletlenül kedves és lovagias volt egész este, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy milyen jól néz ki... akkor is szívesen összegyűrném vele a lepedőt, ha tudnám, hogy csak egy éjszakára szól a dolog.) Azt mondtam, hogy sem magam, sem mást nem akarok megalázni egy rossz döntéssel. Tisztázza magában, mit is akar. Addig nem lesz köztünk semmi, amíg foglalt. Tudomásul vette. Azóta is naponta többször hív és ír. Mindketten vágyunk egymásra és mindketten őrlődünk, de pusztán bő egy hete ismerjük egymást, nyilván gyors ez ahhoz, hogy menten eldobja a hét éves párkapcsolatát. Nem is gondolom, hogy ez elvárható volna. De akkor mi? Hogyan tovább? Nem visz rá a lélek, hogy közel engedjem, amíg foglalt. A barátzónába nem tudunk visszatérni a vasárnapi randi óta. Az lenne a helyes döntés, ha egyáltalán nem találkoznánk, ugye? Vagy vajon egy-egy plátói találka/lovastúra belefér vajon, amíg kiderül, hogy mit is akar? Vagy mostmár így is úgy is a pokol tüzén égek majd, amiért szemet vetettem rá?
2015. júl. 21. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Tehát ha jól értem ott volt gyerek nélkül egy gyerekrendezvényen, gyerekekkel ismerkedni ? NAIJSZ.
2015. júl. 21. 19:01
 2/12 A kérdező kommentje:
jaj nem, dehogyis, edzőként vett részt a sportnapon :)
2015. júl. 21. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Első, ez nekem is szemet szúrt. Szerintem pont az ilyen kétségbeesett, egyedülálló anyákra vadászik, még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán létezik az az élettárs, csak sorra kúrja a becserkészett milfeket, aztán közli, hogy sorry, de mégis a régi páromnál maradok... :D Eközben rendkívüli módon jól kijön a kölykeikkel, mert az anyák szív.. azaz agyához a gyereken át vezet az út. 1-2 hétre én is tudnék alakoskodni.
2015. júl. 21. 19:07
 4/12 A kérdező kommentje:

basszus dolgozott, a sportegyesületét képviselte, ez a munkája, nem csak úgy lófrált, egyedülálló anyákat vadászgatva.

értem a szkepticizmust, van is létjogosultsága, de jelen esetben nem gondolom, hogy erről lenne szó.

2015. júl. 21. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Mit ne mondják,te már elvesztetted a kontrollt,és bizony csak idő kérdése,de be fog csalogatni az ágyába.Szerintem hatalmas csalódás lesz.
2015. júl. 21. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy hét után nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket vele kapcsolatban, de a történtek miatt nem hiszem, hogy bűntudatod kéne, hogy legyen.

Azt viszont nem tartom korrektnek, hogy annak ellenére, hogy tudod, hogy van valakije találkozgatsz vele(félreértés ne essék, teljesen értem a dilemmádat, de attól még, hogy rosszabb helyzetben vagy ilyen téren nem lesz helyes). Ha rossz a kapcsolata, akkor miért van benne? Én már csak emiatt sem venném számításba komoly kapcsolat céljából.

2015. júl. 21. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést olvastam el.

Keress mást!

2015. júl. 21. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Én csak olyannal kezdek akiről megbizonyosodok hogy érzelmileg teljesen független az exétől, kisebb a csalódás esélye azt gondolom.
2015. júl. 21. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Az miért van, hogy a nők tök ugyanazt a helyzetet 500féleképp tudják elmondani, attól függöen, hogy nekik hogy kényelmes és hogy ők az esemény mely szereplői?

Ha a kérdező az élettárs lenne ugyanettől a nőtől egy homlokegyenest más hangvételű irást olvasnánk, de már akkor is teljesen más lenne az egész sztori, ha az edző'bá kicsit pocakos, picit kopaszodó lenne és igy tovább... lehet hogy az 500-as tippem még kevés is.

Itt semmi nem állandó, csak a sztori. Ez a sztori a világegyetem történelmében már végtelenszer lezajlott, de a magyarázat az mindig más, attól függöen, hogy a mesélőnek éppen hogyan kényelmes és hogyan tudja saját magának megmagyarázni a helyzetet.

Elmondjam ezt férfiszemmel? Dugnál. Még más pasijával is dugnál. Az összes többi lényegtelen sallang amit a saját megnyugtatásodra képzelsz köré.

2015. júl. 21. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem megakar fektetni, vagy szeretőnek akar, de nem fog szakítani, hiába mond, ígér neked bármit.

7 éve vannak együtt, eltűnt az újdonság varázsa, meg sok más minden is. De vele van, okkal.

Ha dugópajti akarsz lenni, csaj hajrá. Mit gondolsz, te vagy az egyetlen, akivel ezt csinálta, vagy mai napig csinálja? Legyen már tartás benned! Nem lehetsz ennyire se hülye, se vagy. Rendes ember nem kezd a párja mellett másra hajtani, kivéve ha üríteni akar 1x, sokszor, mindegy hányszor. 25N

2015. júl. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!