Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt a pasas. Hogyan tovább?
basszus dolgozott, a sportegyesületét képviselte, ez a munkája, nem csak úgy lófrált, egyedülálló anyákat vadászgatva.
értem a szkepticizmust, van is létjogosultsága, de jelen esetben nem gondolom, hogy erről lenne szó.
Egy hét után nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket vele kapcsolatban, de a történtek miatt nem hiszem, hogy bűntudatod kéne, hogy legyen.
Azt viszont nem tartom korrektnek, hogy annak ellenére, hogy tudod, hogy van valakije találkozgatsz vele(félreértés ne essék, teljesen értem a dilemmádat, de attól még, hogy rosszabb helyzetben vagy ilyen téren nem lesz helyes). Ha rossz a kapcsolata, akkor miért van benne? Én már csak emiatt sem venném számításba komoly kapcsolat céljából.
Csak a kérdést olvastam el.
Keress mást!
Az miért van, hogy a nők tök ugyanazt a helyzetet 500féleképp tudják elmondani, attól függöen, hogy nekik hogy kényelmes és hogy ők az esemény mely szereplői?
Ha a kérdező az élettárs lenne ugyanettől a nőtől egy homlokegyenest más hangvételű irást olvasnánk, de már akkor is teljesen más lenne az egész sztori, ha az edző'bá kicsit pocakos, picit kopaszodó lenne és igy tovább... lehet hogy az 500-as tippem még kevés is.
Itt semmi nem állandó, csak a sztori. Ez a sztori a világegyetem történelmében már végtelenszer lezajlott, de a magyarázat az mindig más, attól függöen, hogy a mesélőnek éppen hogyan kényelmes és hogyan tudja saját magának megmagyarázni a helyzetet.
Elmondjam ezt férfiszemmel? Dugnál. Még más pasijával is dugnál. Az összes többi lényegtelen sallang amit a saját megnyugtatásodra képzelsz köré.
Szerintem megakar fektetni, vagy szeretőnek akar, de nem fog szakítani, hiába mond, ígér neked bármit.
7 éve vannak együtt, eltűnt az újdonság varázsa, meg sok más minden is. De vele van, okkal.
Ha dugópajti akarsz lenni, csaj hajrá. Mit gondolsz, te vagy az egyetlen, akivel ezt csinálta, vagy mai napig csinálja? Legyen már tartás benned! Nem lehetsz ennyire se hülye, se vagy. Rendes ember nem kezd a párja mellett másra hajtani, kivéve ha üríteni akar 1x, sokszor, mindegy hányszor. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!