Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen tulajdonságra vall, ha a foglalt lányokra tabuként nézek?
Szerintem önbizalomhiányra egyáltalán nem, mert szép lányokhoz is odamegyek, csak ha megtudom hogy valaki foglalt, akkor nem tudok úgy megnyílni ahogy kellene, és eleve nem gondolom azt, hogy egy olyan pasi akit már X ideje ismer, pótolható lenne velem.
De egyébként sincs szükség erre, meg hogy felfogást váltsak, mert ezzel egyidejűleg ki is ábrándulok a lányból. Mármint ha foglalt.
Igazából az is zavar, ha ismerkedésnél mással is kavar..
"és eleve nem gondolom azt, hogy egy olyan pasi akit már X ideje ismer, pótolható lenne velem."
"New is always better!" / Barney Stinson
Helyes, normális értékrend.
Manapság sokan "konzervatív" meg "öreges"-nek fogják mondani sajnos.
A kérdésnek az alapja, hogy volt egy lány, akivel megismerkedtem, közben pasija van, de ő szeretne velem ismerkedni.
Elvileg belémszeretett.
Nos, velem nem közölte hogy van barátja, pedig elég sokat lóg(t)unk együtt. Amikor elmondta hogy barátja van, azóta nem kerestem.
Elvileg azt halottam vissza, hogy egy bunk@ó p@cs vagyok, aki nyuszi. Pedig valójában már egyáltalán nem vonz, sőt, egyáltalán találkozni se akarok vele.
Nem is akarom hogy szétmenjenek, pedig ha bármelyik haveromat megkérdeznétek, teljesen bele voltam habarodva. Most meg majd hogy nem undorodok tőle. Mármint úgy hogyha elképzelek vele egy kapcsolatot.
De beszélgetni se nagyon akarok vele, pedig nem durci ennek az alapja, szimpla kiábrándultság.
A vicces pedig az egészben az, hogy ő se tehet róla, mert mikor megismert párja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!