Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen tulajdonságra vall, ha a foglalt lányokra tabuként nézek?
Szerintem önbizalomhiányra egyáltalán nem, mert szép lányokhoz is odamegyek, csak ha megtudom hogy valaki foglalt, akkor nem tudok úgy megnyílni ahogy kellene, és eleve nem gondolom azt, hogy egy olyan pasi akit már X ideje ismer, pótolható lenne velem.
De egyébként sincs szükség erre, meg hogy felfogást váltsak, mert ezzel egyidejűleg ki is ábrándulok a lányból. Mármint ha foglalt.
Igazából az is zavar, ha ismerkedésnél mással is kavar..
minden palinak ilyennek kéne lennie XD
és a foglalt lányoknak pedig nem kéne más palikkal ismerkednie.
....egy csodás univerzumban :D
Csak akkor folytattam volna vele azt amit elkezdtünk, ha úgy tudom meg hogy barátja van, hogy már nincs. Vagyis pl. X randira már szingli. Akkor nem érdekelt volna, sőt talán aranyosnak és komoly szándékoknak is gondolnám.
Azaz időben szakítanak. Most már felesleges ilyet ajánlani, hogy szétmennek, meg felesleges is megtenni.
Nekem is a tisztelet jutott először eszembe.
Tényleg jól van ez így.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!