Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, h 30-on felül nehéz párt találni?
Az érvelés szerint azért, mert a korombeli csajok már szinte kivétel nélkül családosak. Aki esetleg nem, az pedig okkal szólózik..
Tehát? 33 évesen lőhetem a dolgot..?
Vagy akad (esetleg itt) olyan 30 körüli lány, aki..
Van olyan 30 örüli ako nem házas. 2-3 pujával a háta mögött.
Szóval nevelheted más gyerekét >:)
Első válaszoló, nekem ugyan csak 1 gyermekem van és vagyok elvált 30-on felül, de a véleményedet szebben és kulturáltabban is megfogalmazhattad volna.
Igen, nehéz találni, de nem lehetetlen. A legjobb példa erre a barátnőm, aki 40 évesen 3 gyerekkel 3-szorosan elváltan is megtalálta a mostani férjét, akinek még gyereke sincs, mert ő meg sajátot nem akart sose. Szóval mindenki megtalálja a saját "foltját".
Neked gyerektelen 33 évesen sokkal könnyebb dolgod is van, mint a gyermekeseknek, bár nem könnyű, de keresgethetsz a 27 évesek közül is akár, mert ott nem minden esetben van gyermek. Csak légy türelmes. 32N
Nem kimondottan a 30-asok érdekelnek, de nem szívesen mennék mondjuk 25 alá, sztem más gen., vagy csak én szondáztam rossz helyen.
35 fölé sem mondjuk..
Igen, igaz. Pontosan ezért azt kell csinálni, mint a 6-os, meg kell célozni a fiatalabb korosztályokat.
Nálam pl 20-25-ig a célközönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!