Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy csaj nagyon bámul engem, még lehet foglalt?
Figyelt kérdés
Ha van barátja miért szemez másokkal?2014. júl. 23. 11:41
2/6 anonim válasza:
Igen, ettől még lehet foglalt!
Nagyon sok férjes Nő is szemezget más férfiakkal. Egyszerűen jól esik neki, legyezgeti a hiúságát, ebben nincs semmi következtetésre való tett!
3/6 anonim válasza:
A bámulás nem szemezés. :)
Akinek párja van, az is megnézheti attól a másikat. Én is néha megállapítom egy-egy srácról, hogy "hű, ő jó pasi", de ennyi.
De pl. van most egy barátnőm, aki enyhén kapcsolatfüggő - van barátja, de nem szereti, nem kell neki ez a kapcsolat, mégsem akar kiszállni belőle. Ő pl. aktívan keres új párt magának, szemezget is srácokkal - csak akkor akarja elhagyni a mostani pasiját, ha lesz új...
4/6 anonim válasza:
nem azért bámult te,mert tetszel neki !!
volt valami feltűnő rajtad:O.
5/6 anonim válasza:
Ettől még nem lesz valaki ribi. Én is szemezgetek, mosolygok más fiúkra, pedig komoly kapcsolatom van. Miért? Mert jólesik, feldobja a napom. Ettől függetlenül még nem kellenek nekem, megyek haza a vőlegényemhez. :)
6/6 anonim válasza:
Amiket leírtak, az helytálló. Csak azt felejtették el megemlíteni, hogy kapcsolat és kapcsolat között is hatalmas különbség lehet. Tehát lehet foglalt a csaj, csak éppen abszolut nem boldog, csak azért van a "párjával", hogy ne legyen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!