Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek meg egy lányt aki foglalt de "hajlik" felém?
Kérdezd meg, hogy akar-e még egy barátot.
:)
ezen én is gondolkoztam, de a lehetőségek korlátozottak.
Mivel osztálytárs, így suliban tudunk csak beszélni, és lehet hogy többet beszélünk mint kellene, de az ottani körülmények (hogy mindig van valaki a közelben), nem jó.
Itt meg csak úgy tudom elérni, hogy annak nyoma marad, és az gáz lenne neki.
Elhívni meg így kicsit necces lenne, mert a pasia szokott menni hozzá. Ha meg nincs otthon rögtön kérdőre vonja (féltékeny típus)
-.-"
még ha érdekelné, de amúgy se probálkoznék ilyennel.
Normális válasz:
Legkönnyebben úgy jöhetsz vele össze, ha előtte bizonyos szinten összehaverkodtok. Tudd meg, hogy mik azok a tulajdonságai a pasijának, amiket ő nem szeret benne, te viszont törekedj arra, hogy azokban nagyon jó legyél! Így elképzelhető hogy inkább téged fog választani a csaj. Biztos beválik, nekem így szedte el egyszer egy hót nyomorék gyerek a nőmet. Ha te voltál, dögölj meg.
eddig még senki nőjét nem szedtem el :D
Hát mások szerint jobb viszonyba vagyunk, mint ő a pasiával.
Csak hát attól még van, és nem fog eltűnni onnan magától szerintem. Vagy nem tudom.
pont azért írtam hogy nem osztozom.
Nem várok el semmit egy kapcsolatban, csak azt hogy ne csak "félig" legyen az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!