Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg igaz hogy a szerelemben nincsenek szabalyok? (ezt
ugy ertem hogyha tetszik egy foglalt pasas akkor el lehet
szedni a baratnojetol ilyen alapon)
El lehet... de iszonyat nagy gerinctelenségre utal, elvégre csak gondolj bele, mit éreznél ha te lennél az a lány, akitől elakarnák venni a párját...?! Már csak ilyen alapon sem másznék bele más kapcsolatába...
2010. okt. 31. 18:09
El lehet szedni, csak nem etikus..főleg ha egy jólműködő kapcsolatba piszkálsz bele.Én sosem tennék ilyet, mert beletudom képzelni magam annak a helyébe akit faképnél hagyna a csaj aki akarok..lehet nagy képűség, de most tehetnék ilyet..de nem teszem.. 20 f
2010. okt. 31. 18:10
Én ezzel úgy vagyok, hogy sosem kéne egy olyan férfi, akinek volt valakije, de el tudtam csábítani, mivel ugyanezt megteheti vele mellettem egy másik nő :) erre születni kell, hogy valaki engedjen a kísértésnek. Akibe cseppnyi jóérzés is szorult, az nem akar tönkretenni egy kapcsolatot (pláne nem egy családot). De tény, hogy ha megtörténik, akkor abban ugyanannyira lúdas az elcsábított fél is. De az tényleg annyit is ér.
2010. okt. 31. 18:11
4/12 A kérdező kommentje:
Az en esetemben egy 2honapos kapcsolatrol lenne szo. 17 vagyok a fiu 18 de mivelh van baratnoje es nekem nagyon bejon a srac tobben is montak h szedjem el a csajtol me a fiunak regen tetszettem de nem tudom.
ha szereti a srác a nőjét ugyse tudod elszedni tőle!legfeljebb gerinctelenül megcsalja veled,de lehet téged nem fog szeretni akkor se ha ez kiderülne esetleg.ha meg nem szereti akkor dobni is fogja!
2010. okt. 31. 18:23
Akit el tudsz szeretni, azt ugyanúgy el fogják szeretni tőled :)
2010. okt. 31. 18:24
Nem Te tetted fel a másik kérdést is?
Ha nem szeretik egymást akkor hamar vége lesz, miért nem vársz még egy picit? olyan sürgős elszedni tőle?
Érezted már magad ugy hogy elvette tőled egy jobb csaj a pasidat?
Tudod milyen érzés?
Jól esett?
Miért akarsz a csajnak fájdalmat okozni, attól jobb lesz a lelkiismereted,mert te végre boldog vagy? mit se számít hogy ő szenvedni fog miattad?
Kicsit önző vagy ,ne haragudj...
csak képzeld magad a lány helyébe ,ez már nekem fáj nem is neki!
Én sosem szednék szét egy párt,de én nem vagyok olyan ezek szerint.Le pontozhatsz felőlem,csak a véleményem mondtam.
22/L egyedülálló
2010. okt. 31. 18:30
8/12 A kérdező kommentje:
Ilyen temaba ez az elso kerdesem. A mai vilagban minden ember onzo csak magara gondol. Nah jo vannak kivetelek de nagyon keves. Mindenki boldog akar lenni es a boldogsagnak ara van. Vagy nem?
Ezért mondom, csináld csak! Örüljél, ha el tudod szeretni valakitől a kiszemeltedet! Csak aztán ne sírjon a szád, ha tőled is elszeretik! Jusson eszedbe, amit most tizenévesen mondtál, hogy mindenki önző és mindenki boldog akar lenni :)
(úgy tudom sajnálni az ilyen lelkiszegény embereket...)
2010. okt. 31. 18:52
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolso: te nagyon hulye vagy. Magadat kene sajnald nem engem :-P amit te itt irtal olyan volt mintha a 100eves oreganyam oktatna ki hmi jo mi nem. Konyorgok ez a 21. szazad nem a Fredi es Beni kor...
Kapcsolódó kérdések: