Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha valaki egy foglalt emberre hajt rá, esetleg történik is valami?
Pont ahogy az első is leírta...
Ezen kívül esze se sok lehet, mert ahogy ő el tudja venni a másiktól, tőle is elveszi a következő "csábító", aki hűtlen, az az is marad. Meg is érdemli, hogy megtudja, milyen érzés, ha őt csalják meg.
Amúgy nem vagyok szép, nem vagyok vékony, nem vagyok magas, de nekem eddig még mindig sikerült olyan pasit találni, aki jól is néz ki, és szabad.
Akinek ennyi se jön össze... hát ugye érted...
Aki ráhajt az független, tehát egyáltalán nincs róla rossz véleményem és szánalmasnak tartom, aki őt ítéli el. Általában azok ítélkeznek, akiket valakiért elhagytak, de az eszükbe sem jut, hogy nem tettek valakit boldoggá, tehát a hiba bennük van.
Ezen az elven mindenkinek élete első szerelmével kellene lennie.
Mostanában kezdek összemelegedni a volt barátommal.
Van barátnője, de nagyon bunkó, hisztis és már a vége felé járnak. Ha dúlna a love eszem ágában sem lenne kezdeményezni, de így... :/ nem érzem magam köcsögnek amiatt, hogy újra ismerkedek vele. Sokkal jobban járna velem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!