Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg igaz hogy a szerelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg igaz hogy a szerelemben nincsenek szabalyok? (ezt ugy ertem hogyha tetszik egy foglalt pasas akkor el lehet szedni a baratnojetol ilyen alapon)

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
hát sajna tőlem szedték már el jobb nők a pasimat nem is egyszer.nekem meg sose sikerült elszednem mástól.nem vagyok önző,de én is lehetek egyszer boldog nem?arra is gondolj,ha valakit le lehet nyulni az szereti a másikat?mert szerintem nem.engem pl nem tudna senki se lenyulni a pasimtól,mert őt imádom!
2010. okt. 31. 19:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem meg egy olyan pasi vett le a lábamról, akinek több éve van barátnője, de hol együtt vannak, hol nem. És épp nem voltak együtt, mikor belehabarodtam. Bárcsak ne tettem volna. Egyrészt nagy lelkiismeretfurdalásom van a lány miatt, pedig a sráccal köztünk testileg nem sok történt, csak szellemileg vagyunk egymásra hangolva, de én ha ebből a szituációból kijutok, tuti h rá sem nézek olyan palira, akinek nője van.
2012. jún. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!