Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt a pasas. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Én: egyedülálló anya kisiskolás gyerekkel. Ő: gyermektelen, sok éve az élettársával. Mindketten huszonévesek vagyunk (még éppen). Nemrég barátkoztunk össze egy gyerekeknek rendezett sportnapon, így már eleve a fiammal együtt ismert meg. Kiderült, hogy mindhárman jól lovaglunk, úgyhogy pár napra rá elmentünk egy kis lovas kirándulásra hármasban, majd meghívott minket vacsorázni a kedvenc éttermébe. Elvileg pusztán barátilag. Iszonyú jófej a fiammal, kölcsönösen kedvelik egymást. Végre egy férfi, aki tényleg jól bánik vele. Megismerkedésünk napja óta minden nap akár többször is felhív, hosszasan beszélgetünk, és sokat ír napközben. Egyértelmű a vonzalom kettőnk közt, de az élettársa miatt közel sem olyan egyértelmű, hogy mit is kezdjünk ezzel. Azt állítja, hogy a kapcsolata nem működik jól, de nem akarja megcsalni a párját. Ennek ellenére a harmadik, s egyben legutóbbi találkozásunkkor (most vasárnap), mikor egy kettesben töltött iszogatós este után hazakísért, szerette volna nálam tölteni az éjszakát (a fiam az apjával volt épp). Esküdözött, hogy ha úgy akarom, akkor csak aludnánk, de én nemet mondtam. (Pedig hű de piszok nehéz volt, mert eszméletlenül kedves és lovagias volt egész este, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy milyen jól néz ki... akkor is szívesen összegyűrném vele a lepedőt, ha tudnám, hogy csak egy éjszakára szól a dolog.) Azt mondtam, hogy sem magam, sem mást nem akarok megalázni egy rossz döntéssel. Tisztázza magában, mit is akar. Addig nem lesz köztünk semmi, amíg foglalt. Tudomásul vette. Azóta is naponta többször hív és ír. Mindketten vágyunk egymásra és mindketten őrlődünk, de pusztán bő egy hete ismerjük egymást, nyilván gyors ez ahhoz, hogy menten eldobja a hét éves párkapcsolatát. Nem is gondolom, hogy ez elvárható volna. De akkor mi? Hogyan tovább? Nem visz rá a lélek, hogy közel engedjem, amíg foglalt. A barátzónába nem tudunk visszatérni a vasárnapi randi óta. Az lenne a helyes döntés, ha egyáltalán nem találkoznánk, ugye? Vagy vajon egy-egy plátói találka/lovastúra belefér vajon, amíg kiderül, hogy mit is akar? Vagy mostmár így is úgy is a pokol tüzén égek majd, amiért szemet vetettem rá?2015. júl. 21. 18:59
12/12 A kérdező kommentje:
Ti elolvastátok a kérdés leírását? Visszautasítottam! És nem fogom az ágyamba engedni így, hogy csaja van, ha mégoly kívánatos is. Nem értem, mi van veletek. Dugnék, igen, de nem más pasijával. Nem az volt a kérdés, hogy legyek-e a szeretője. Erről már döntöttem.
2015. júl. 22. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!