Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehany fiunak miert megy minden lannyal konnyen az ismerkedes?
Altalaban ha lanyok is vannak a kozelunkben az egyik baratom szinte minden csajjal megtalalja a kozos hangsulyt. A lanyok masznak ra... Nem nez ki rosszul a srac de hogy ennyit szamitana a kulsoseg? En egy eros atlagos fickonak tartom magam de frusztraltnak ereztem magam a tarsasagukban mert rajtam valahogy keresztul neztek. Ha nem nezek ki ennyire jol akkor nekem sosem lesz ilyenre lehetosegem igaz?
19/F
Pontosan megláttad a lényeget és különbséget.Ő helyesnek született,Te meg nem,igen ennyit sőt sokkal többet számítanak a nőknél kizárólag a külsőségek,mint gondolnád.
Az átlagos kinézetű férfiakon nagyon hamar keresztülnéznek,mintha ott sem lennél...
Ez van,el kell fogadni sajnos. :/
Én is ebben a helyzetben vagyok,mint Te csak én már elfogadtam ezt,mert úgysem tudok vele mit csinálni.
Ha egyszer nem olyannak születtem,akkor ennyi. :/
24/F
én meg kérdezhetném azt, hogy miért néznek át az átlagos pasik az átlagos lányokon is
egy jóképű megértem , hogy átnéz de egy átlagos miért? (L)
A felfogás a legnagyobb különbség. Én pont olyan vagyok vagy kb olyan mint a haverod. Annyi a különbség, hogy nem vagyok jóképű.
A lényege, hogy az ember a nőket-lányokat is emberként kezeli.
Ha valaki, mint én sok dologban jártas akkor sok dologról tud beszélgetni. Ha meg valakit meglátok, kb tudom mi érdekli.
Lehet a hozzád hasonlók is jártasak ebben-abban de nem mernek a misztikus, különleges lények, a nőkkel normálisan félelem nélkül beszélgetni.
Hát mustafa, ha való életben is úgy szoktál megnyilvánulni, ahogy néha itt, akkor nálad nem csak a külső játszik közre.
Itt vagyok én, az átlagos vagy az alatti lány. Elhihetitek nem a külsőm játszik közre, hogy sok pasinak bejövök. És nem kell a duma, hogy mert csak a másik nemhez tartozok és azoknak szerencséjük van( nagy tévedés :) ). Rajtam is átnéznek, ha épp nem dobom be magam, és úgy járok-kelek ,mint egy élő halott, reményvesztett és mogorva arc kifejezéssel, lesz*rva mindenkit magam körül.
Már megfigyeltem, ha csak ülök a sarokban és elvagyok a magam kis világában, akkor nincs szerencsém. Viszont ha nyitott vagyok és előveszem a pozitív tulajdonságaim(beszédkészség, vidámság, érdeklődés, humor), akkor már kelendőbb vagyok a "piacon" és ilyenkor elbújhatnak a nálam ezerszerte gyönyörűbb lányok.
Nem minden külső. Ja, de ha rövidtávúra tervezed az illetővel, akkor igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!