Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire valószínű, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Nemrég a munkahelyemen megismerkedtem egy aranyos sráccal, egy ideje sokat beszélgetünk, párszor már találkoztunk is. Jól néz ki, sportos, jóképű, nagy babakék szemei vannak, simán levett a lábamról csak a külsejével. De már állítólag hosszabb ideje egyedül van, állítólag komoly kapcsolatban gondolkodik, állítólag az igazit keresi, a szerelmet. Közben nagyon jók a szövegei, jól főz, igényes kis lakásban él egyedül, jó kocsija van, nagyon intelligens, és szo-szo még romantikus is, verset is írt már nekem. Ilyen túl szép, hogy igaz legyen pasi. Félek közelebb kerülni hozzá, legfőképp félek lefeküdni vele, pedig már lett volna rá lehetőség, hisz voltam nála már kétszer vacsorázni. Igazán nem is kezdeményezett, és én csak arra tudok gondolni, hogy azért ilyen nyájas és kedves, mert kompenzálnia kell. Harminc felett vagyunk mindketten, egy helyen dolgozunk, tehát nem olyan könnyű elkendőzni egy esetleges csalódást.
2016. szept. 12. 13:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
nem csak titeket, lányokat érhet hosszú időre kiható lelki törés, csalódás, szóval nem feltétlenül az adottságai miatt van egyedül jó ideje. Mint írtad, elég intelligens. Simán lehet, hogy csak a manapság oly elterjedt sekélyes, mindenkamunyereményjátékotmegosztó, tükörben csücsörítős fajtával hozta össze a sors. Amire a kora alapján megvan az esély, hiszen a 25-30 éves korosztály a társkeresőkön szinte egy fekete lyuk. Vagy elkelnek hamarabb, vagy 30+-os elvált, gyerekes anyukaként keresnek párt. Én a helyedben szexuális területre terelném a szót, akár virágnyelven, sokszor. Ha nem vevő rá, eltereli a szót, akkor baj van. Ha képes játszani a szavakkal, tovább tud lépni, akkor neked is érdemes. Mondom ezt úgy, hogy kicsit magamra ismertem, igaz az én helyzetem súlyosbítja a külföldi munkahely, és a magyar népsűrűség roppant alacsony mivolta. Én is jól főzök, sportolok, nagy a méretem, órákig bírom, oszt a kutyának se kellek... :(
2016. szept. 12. 13:59
 12/36 anonim ***** válasza:
Onnan fogod csak megtudni hogy jó az ágyban ha lefekszel vele, ha már ennyire jó pasi akkor kérd meg hogy jöjjön el veled vásárolni nézel egy-két szexys fehérneműt aztán már csak az a kérdés hogy ki lakik közelebb.
2016. szept. 12. 14:13
 13/36 A kérdező kommentje:

11-es: remélem igazad lehet, mert állítólag egyszer nagyon csúnyán átverték. Próbáltam már a szexre terelni a szót, de azt inkább én éreztem cikinek.

12-es: kétszer voltam már nála, másodjára direkt olyan felsőben, ami alól már kikandikált a csipkés melltartó, és ő mégis mindig akkurátusan a szemembe nézett.

2016. szept. 12. 14:27
 14/36 anonim ***** válasza:

Ne úgy állj hozzá, hogy mi van, ha nem működik, hanem úgy, hogy mi van, ha működik. A munkahelyemről írok, a volt párom itt dolgozik a szomszéd irodában. Én hoztam őt a céghez is, illetve én mutattam be itt, amikor még gyakorlati helyet keresett a suliban. Már itt dolgozott, amikor szakítottunk, de igyekeztem korrekten lezárni a dolgot, nem hagytam benne kérdőjeleket, hanem elmondtam, mi a helyzet. Ennek 3 éve. Minden nap találkozunk itt azóta is, és tudod mi van? Ha látja rajtam, hogy rossz kedvem van, bejön és ad egy csokit vagy gyümölcsöt, és megkérdezi, hogy mi a baj. Ugyanígy fordítva is. Szerintem kezelhető a dolog akkor is, ha nem jönne össze nektek együtt.

Még egy dolog, saját magamból kiindulva. Ha egy lány tetszik és érdekel, akár az első randin szexelek vele. Viszont ha valakitől gyorsabban ver a szívem, és előhozza a romantikus énemet, azzal sokkal visszafogottabb vagyok, és sokkal lassabban is közelednék hozzá. Egyszerűen azért, mert képtelen lennék rá, idő kellene, hogy teljes mértékben ráhangolódjak. És véletlen sem akarnám elsietni, mert ki szeretném élvezni a várakozás perceit, a vágyakozás izgalmait is. Szerintem két szexmentes randi/vacsora még nem a ló túloldala ilyen szempontból. Nem baj, ha rámenősebb vagy, de ha komolyan gondolod vele, add meg neki az időt. De beszélni is lehet róla, hogy ki mit gondol, hogyan áll kettőtök ügyéhez. Mert az gondolom már mindkettőtöknek tiszta, hogy több van, mint átlag munkatársi viszony.

2016. szept. 12. 14:52
 15/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Bizony én is aggódnék a helyedben, főleg a melltartós eset után.

Ha a szex nem jó, akkor semmi nem jó utána. És nekem már az is fájdalmas lenne, hogy ott vagy már kétszer, nem vagytok gyerek és akkor még csak rá sem néz a melledre. Engem frusztrálna. 18 évesen még oké, de azért 30 felett már nem érzem kapkodásnak a mielőbbi szexuális együttlétet, hiszen ismeritek is egymást.

Ettől függetlenül azért ne vesd el a dolgot, hátha csak sokat csalódott és fél, hogy talán rámenősnek fogod tartani.

2016. szept. 12. 14:55
 16/36 anonim ***** válasza:

HAH!

Figy, ez semmit nem mond el. Igen, lehetséges, hogy valami fizikai dolgot kompenzál de ezer más dolog is lehet

- megégette magát valamikor egy kapcsolatban és most vár

- nem akar bárkivel összejönni (én is ilyen vagyok, nagyon válogatok)

- lehet valami apró problémája van amiből elefántot csinál emiatt nem keresett kapcsolatot

- lehet fél a kapcsolatoktól

Őszintén ha már 30+ vagytok akkor nyugodtan összefeküdhetsz vele, mit veszíthetsz őszintén?

Ha meg nagyon "le akarod tesztelni a méretet" akkor fogd lassúra és elsőnek csak kezd tapival, csókkal és akkor nagyjából úgy is érzed, hogy mi van a gatyában.

2016. szept. 12. 15:36
 17/36 anonim ***** válasza:

A parom is kos ...

De ha anno en nem kezdemenyezek akkor soha nem lett volna szex ...

Egyreszt mert marhara tiszteletbe tartja a masikat

Masik h nem akart csalodni ... Megint

Inkabb kivart amig en kezdemenyeztem h biztos legyen benne h en is akarom ot

2016. szept. 12. 15:50
 18/36 anonim ***** válasza:
17: én is kos vagyok, ugyanígy voltam vele. Régebben. Most azért úgy 30-on túl valahogy nincs már ilyen, hogy na hányadik randin lesz valami... Persze a lánytól is függ, de ha valakit elhívnék vacsorázni, főleg ha kétszer, akkor azért invitálnám utána valami közös filmnézésre, vagy hasonlóra.
2016. szept. 12. 15:55
 19/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma ő jön hozzám vacsorára... ^^ Már arra gondoltam, hogy direkt odaégetem, aztán viccből felkínálom magam helyben fogyasztásra! :)))
2016. szept. 12. 16:19
 20/36 anonim ***** válasza:

jó vicc, de gáz igazán megtenni.

Inkább csak egyszerűen add meg neki a lehetőséget. Az oké, hogy első lépést te teszed meg (első érintés vagy csók), de onnantól ő irányítson.

2016. szept. 12. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!