Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex probléma?

Figyelt kérdés

Párommal nemrég kezdtük el az anális szexet. Két alkalommal volt csak ilyen még, eddig mindig hüvelyi úton történt a behatolás. Az a baj azonban, hogy mindkét alkalommal 5 mp nem telt bele és elmentem. Nem olyan érzés, mint hüvelyben, hogy fokozódik, a végén elérek a csúcsra, majd lankad az élvezet, hanem előtör a semmiből és néhány másodperc alatt vége is.

A kérdésem az lenne, hogy lehet vajon növelni az élvezet időtartamát? Hüvelyi úton sokáig bírom, ha nagyon fel vagyok izgulva is 10-15 percig tudom tartani minimum, de az análnál egyszerűen nem. 3-4 lökés és készen is vagyok...

Én vagyok a nő.

Köszönöm előre is.

2016. szept. 4. 17:58
 1/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
80%
Ilyenről még nem hallottam, de szerintem szívesen szenvednének ezzel a problémával sokan.
2016. szept. 4. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a nő, akkor miért zavar, hogy elélvezel? Képes vagy utána is folytatni, nem? Legrosszabb esetben elélvezel megint!
2016. szept. 4. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Annyira nem jó ez, nincs is időm kiélvezni a jó érzést, mert mire elkezdődne, el is múlik kb.

#2 Miután elélvezek, már nem érzem izgatónak, onnantól fájdalmas, ha ki-beteszi..

2016. szept. 4. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Igazából szerintem azzal tudod kontrollálni, ha fejben, amikor már majdnem a csúcson vagy, átteszed valahova máshova a fókuszt, és akkor még el tudod húzni a dolgot. Vagy a lecsengő időszaknál a párod kiveszi, majd újra felizgat, hogy még többször el tudj élvezni te is. Nálam is úgy volt eleinte a nagy orgazmusok után, hogy már nem élveztem a dolgot, de megoldottuk. Azóta mindig többszörös orgazmusom van, ami nagyon jó. Szóval kísérletezz, hogy mi működik.
2016. szept. 4. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:

tudod hány nő nem tud hüvelyi úton sem?

Te meg tudod szabályozni hogy mikor?

És akkor análisan is megy?

És no undor meg ilyenek?

Hát ez már a Master level!

Inkább te taníthatnád hölgytársaidat :D

Komolyan!

2016. szept. 4. 20:04
 6/8 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm szépen a válaszod! Valószínű igazad van és gyakorlás teszi a mestert, lehet ez a 2 még nagyon az eleje és kis gyakorlással, próbálkozással tudom fejleszteni a dolgot.

#4 Ha-ha, akkor még szerencsés is a helyzetem! :)

2016. szept. 4. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok..én sem bírom sokáig tartani magam pedig mi már régóta csináljuk,egy pár lökés és végem van...

Nekünk ami bevált...hogy ne engedd hogy kivegye ha te már el is mentél...lassítson a tempón finoman folytassa neked pedig el kell lazulni,ez fontos,csak akkor nem fog fájni és persze sikosító legyen. Ja és hidd el utána már a párod is hamar végez majd...legalábbis az enyém elengedi magát ha én már "kész" vagyok. :)

2016. szept. 4. 20:43
 8/8 icu75 ***** válasza:
100%
Mi már régóta análozunk a férjemmel,nálunk az vált be ha a párom érzi hogy mindjárt élvezek,akkor megáll és nem mozdul,akár többször is.
2016. szept. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!