Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex probléma?
Párommal nemrég kezdtük el az anális szexet. Két alkalommal volt csak ilyen még, eddig mindig hüvelyi úton történt a behatolás. Az a baj azonban, hogy mindkét alkalommal 5 mp nem telt bele és elmentem. Nem olyan érzés, mint hüvelyben, hogy fokozódik, a végén elérek a csúcsra, majd lankad az élvezet, hanem előtör a semmiből és néhány másodperc alatt vége is.
A kérdésem az lenne, hogy lehet vajon növelni az élvezet időtartamát? Hüvelyi úton sokáig bírom, ha nagyon fel vagyok izgulva is 10-15 percig tudom tartani minimum, de az análnál egyszerűen nem. 3-4 lökés és készen is vagyok...
Én vagyok a nő.
Köszönöm előre is.
#1 Annyira nem jó ez, nincs is időm kiélvezni a jó érzést, mert mire elkezdődne, el is múlik kb.
#2 Miután elélvezek, már nem érzem izgatónak, onnantól fájdalmas, ha ki-beteszi..
tudod hány nő nem tud hüvelyi úton sem?
Te meg tudod szabályozni hogy mikor?
És akkor análisan is megy?
És no undor meg ilyenek?
Hát ez már a Master level!
Inkább te taníthatnád hölgytársaidat :D
Komolyan!
#3 Köszönöm szépen a válaszod! Valószínű igazad van és gyakorlás teszi a mestert, lehet ez a 2 még nagyon az eleje és kis gyakorlással, próbálkozással tudom fejleszteni a dolgot.
#4 Ha-ha, akkor még szerencsés is a helyzetem! :)
Én is így vagyok..én sem bírom sokáig tartani magam pedig mi már régóta csináljuk,egy pár lökés és végem van...
Nekünk ami bevált...hogy ne engedd hogy kivegye ha te már el is mentél...lassítson a tempón finoman folytassa neked pedig el kell lazulni,ez fontos,csak akkor nem fog fájni és persze sikosító legyen. Ja és hidd el utána már a párod is hamar végez majd...legalábbis az enyém elengedi magát ha én már "kész" vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!