Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex - probléma?
Figyelt kérdés
Néha szoktuk popószexszel is színesíteni a szexuális életünket. De a párom mindig szex közben hozza fel a témát, mikor úgy érzi hogy sokáig fogja bírni, hogy váltsunk popóra. Én nagyon nem szeretném, mert nagyon rossz úgy, hogy azért görcsölök közben, mert nem tisztálkodtam, nekem nagyon nagyon megalázó lenne, ha emiatt "baleset" lenne. Szeretném, ha korábban szólna, hogy felkészüljek, tisztálkodjak, de neki mindig szex közben jut eszébe. Erre az a válasz, hogy de közben jön a vágy, nem előre fogja megmondani, hogy mit fog kívánni, és hogy régen a másik partnerével semmi gond nem volt egyből, ő simán engedte, spontán közben fenékbe és sosem lett baj ebből. Nem lenne semmi bajom tényleg, ha előre mondja. De teljesen lelomboz, mikor megy közben a könyörgés mikor már pont "jó" lenne, és utána csak arra tudok gondolni hogy nem kívánja a puncimat. Akkor fel is gyorsít, és ennyi. Meg kicsit az is ott van a fejemben, hogy a másik nő milyen bevállalós volt hozzám képest, meg miért akadékoskodok annyira, hogy tiszta akarok lenni, de anélkül végigaggódom az egészet. Velem van a gond? :( 23/L2016. aug. 24. 11:42
1/12 anonim válasza:
szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot kb úgy ahogy ide leírtad...nagyon nem jó, ha nem tudod elengedni magad közben!
23F
2/12 anonim válasza:
Esetleg ha szex előtt mindig megtisztítanád magad? Amúgy a pasid elég nagy izé, hogy nem tudja kordában tartani magát...
3/12 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy lesz nagy baleset, bár így kakis lesz tőle a pénisze. Szerintem örülhetne, hogy még fel is kínálkozol neki, egy csomó lány nem hajlandó rá.
4/12 anonim válasza:
én is azt mondom hogy mond el neki ezeket a dolgokat. egyébként meg attól ne félj hogy baleset lehet, előfordulhat persze, de szerinted a másik lánynál nem volt ilyen baleset?
a baleset szót gondolom arra érted hogy "olyan" lesz a farka.
hajra! sok sikert!
5/12 anonim válasza:
Ha mindig szex közben jön rá a vágy akkor azt is meg tudod tenni mint amit írtak hogy szex előtt tisztálkodsz Ott is..
6/12 anonim válasza:
Előtte, csinálj egy tisztálkodást, ha pedig nem lesz szex.. Az akkor sem árt ! :)
Más megoldás erre nincs!
7/12 anonim válasza:
csinálj egy "balesetett", úgy majd megérti.....
8/12 anonim válasza:
"Néha szoktuk popószexszel is színesíteni a szexuális életünket. "
Közben meg azt írod hogy egy agyrém az egész.
Meg hogy "nem kívánja a puncidat".
Na akkor jó lenne eldönteni hogy most melyik...
9/12 anonim válasza:
Ha előtte nem sokkal voltál wc-n, akkor nem lesz belőle nagy gond. Legtöbb nő nem tisztálkodik előtte a tapasztalataim szerint, csak kéri, hogy oda is.
10/12 Johnny Bravo válasza:
Es egyebkent akkor mi fog történni ha "baleset" lesz?Gondolom tisztaban van vele hova dugja be!Aki meg belenyomja a fszát a konnektorba az ne csodalkozzon ha megbssza az áram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!