Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint fél éve vagyunk együtt barátnőmmel (17 éves). Én vagyok neki az első pasi (ebből kifolyólag nyilván szűz). Rendszeresen pettingelünk, viszont a probléma az, hogy többször megpróbáltunk lefeküdni, de nem sikerül. (igen, ez most nagyon hülyén hangzik)

Amikor elkezdem neki berakni, van egy rész ami után úgymond megakad (ez az ujjamnál is érzékelhető). Ilyenkor érzékeny neki és fáj és nem is nagyon megy tovább. Elég jól nedvesedik, illetve ő akarja a szexet, tehát az a dolog nem játszik, hogy én erőltetem rá, illetve nincs beindítva. Síkosító van, próbáltuk, ugyan az a gond. Ha kérhetnék mindenkit, komoly válaszokat írjon. Nőgyógyásznál volt, nem találtak nála problémát.

2016. aug. 14. 20:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, át kéne szakítanod a szűzhártyáját.
2016. aug. 14. 20:45
 2/27 anonim ***** válasza:

A probléma több mint valószínű, hogy pszichológiai eredetű. Lehetséges pl. az ún. fájdalom szindróma vagy esetleg vaginizmus. Utóbbinál a hüvely izmai görcsösen összeszorulnak, elzárva a beutat. A leírás alapján én ezt tartom valószínűnek.

Szexuálpszichológus felkeresésével a probléma viszonylag könnyen és hamar orvosolható. Kicsit drága, de én azt mondom, nem éri meg húzni az időt, mert magától ez a probléma nem oldódik meg. Akkor sem, ha mással feküdne le. Nyugodtan le lehet élni egy életet anélkül, hogy a probléma megszűnne. Ugyanakkor a szakember könnyen és gyorsan tud segíteni.

Kicsit kínos érzés lehet, de ne tartson vissza. Ezek az emberek még érettségi után közel egy évtizedet készülnek arra, hogy segíteni tudjanak nektek, és ez a feladatuk. Ha a kocsid nem működik, szerelőhöz viszed, ha a szexuális életed, akkor nőgyógyászhoz, andragógushoz vagy szexuálterapeutához mész.

2016. aug. 14. 20:46
 3/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiba, hogy szakítsd végre át a szűzhártyáját.

Ez nem vaginizmus, mint amire az előttem szóló gyanakszik.

26/F

2016. aug. 14. 21:13
 4/27 A kérdező kommentje:
Létezik, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat után is megmarad a szűzhártyája? Egyébként azt elfelejtettem írni és lehet, hogy fontos, hogy a tampon se megy be neki.
2016. aug. 14. 21:37
 5/27 Noren1989 ***** válasza:
Meddig csúszik be a szerszámod neki? 4-5 centit?
2016. aug. 14. 21:42
 6/27 A kérdező kommentje:
Igen. Kb. annyit megy be.
2016. aug. 14. 21:43
 7/27 Noren1989 ***** válasza:

Néztél már be a hüvelyébe?

Megvan még a szűzhártyája, vagy sem? A doki a vaginizmust kiszűrte volna, hiszen neki is ki kell tágítania, hogy benézzen....

Szóval továbbra is arra szavazok, hogy végre szakítsd át neki, és szexeljetek nyugodtan.

2016. aug. 14. 21:48
 8/27 A kérdező kommentje:
De a nőgyógyászati vizsgálat során benyúlt neki a doki, szóval mindenképp át kellett, hogy szakítsa. Ezért nem gondolom, hogy az lenne.
2016. aug. 14. 21:58
 9/27 Noren1989 ***** válasza:
A doki nem szaggat ám, papíron...
2016. aug. 14. 21:59
 10/27 anonim ***** válasza:
74%
Szakítsd át!!!! Fályni fog neki de utána jó lessz.
2016. aug. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!